Υγεία & Ομορφιά
Σχέσεις Ψυχολογία

Πώς να Αναζωογονήσετε τον Ερωτισμό στη Σχέση σας;

Μήπως ο ερωτισμός έχει «πέσει» στη σχέση σας; Μήπως η λίμπιντό σας έχει κάνει «φτερά» και την ψάχνετε με το μικροσκόπιο;

Μην προβληματίζεστε! Η λύση είναι πάρα πολύ απλή! Απλά θα πρέπει να εντοπίσετε τις «κακές συνήθειες» και στη συνέχεια να τις αποβάλετε από την καθημερινότητά σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές…

Πώς να Αναζωογονήσετε τον Ερωτισμό στη Σχέση σας;

Αναδημιουργήστε τις συνθήκες της ερωτικής επιθυμίας

Μπορεί να υπάρχει μια όμορφη ισορροπία σε ένα ζευγάρι, αλλά δυστυχώς αυτή η ισορροπία μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξαφανιστεί εάν δεν είστε προσεκτικοί!

«Η ρουτίνα, η σιγουριά και η διαφάνεια δημιουργούν πλήξη και διαλύουν την ευχαρίστηση», αναφέρουν οι ειδικοί. Και συνεπώς επηρεάζεται και η σεξουαλική ζωή. Έτσι, στο όνομα των πολύ ισχυρών δεσμών που σας ενώνουν με τον σύντροφό σας, ξεκινήστε να κατακτάτε τον αισθησιασμό!

Βάλτε τέλος στη μονοτονία

Για να βάλετε ένα τέλος στη μονοτονία της καθημερινότητας, επιβάλετε νέες συνήθειες στον εαυτό σας. Δειπνήστε σε ένα εστιατόριο και όχι μπροστά στην τηλεόραση, προσκαλέστε φίλους για ένα ποτό, πηγαίνετε για μια βόλτα μαζί.

Για να πείσετε το έτερον σας ήμισυ να «ξεκολλήσει από τον καναπέ», μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες στρατηγικές ζήλειας: βγείτε μόνος/η, χωρίς τον/τη σύντροφό σας. Κάντε σόλο αναψυχής ή πηγαίνετε βόλτα τα σαββατοκύριακα με συναδέλφους ή φίλους…

Στόχος; Να προκαλέσετε λίγη ζήλια και να αναζωπυρώσετε την έλξη! Άλλωστε, δεν πρέπει να θεωρείστε δεδομένος/η!

Οι κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» τον έρωτα.

Οι κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» τον έρωτα

Αποφύγετε το συστηματικό ξεντύσιμο μπροστά από τον σύντροφό σας. Θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει ένα μυστήριο στο ξεντύσιμο… και όχι να αποτελεί μία κίνηση ρουτίνας!

Στο σπίτι, φροντίστε ώστε να είστε όμορφα ντυμένοι, αποφεύγοντας τα πολύ χαλαρά και παλιά μπλουζάκια, τις αθλητικές φόρμες ή ακόμη και τις πιτζάμες. Τίποτε από όλα αυτά δεν εκπέμπει ερωτισμό και σεξουαλική διέγερση! Εν ολίγοις, ξέρετε πώς να ξεσηκώνετε τη διάθεση του συντρόφου σας… οπότε απλά κάντε το!

Τι νέο υπάρχει στο πάπλωμα;

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες που είναι κάπως ξεχασμένες μετά από αρκετά χρόνια γάμου ή συμβίωσης. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τις ανακαλύψετε ή να τις επαναφέρετε στο προσκήνιο! Έρευνες έδειξαν ότι τρεις στις δέκα γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ ισχυρίζονται πως αν δινόταν περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά από τον σύντροφό τους, θα ήταν πιο ευχαριστημένες.

Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες

Απαραίτητο επίσης, σε θέματα σεξουαλικότητας, να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προκλήσεις! Βγείτε από την κρεβατοκάμαρά σας, εξερευνήστε τα δωμάτια του σπιτιού σας… οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας! Έτσι θα δημιουργήσετε ένα κλίμα γεμάτο αισθησιασμό στο σπίτι και θα αναζωογονήσετε τον ερωτισμό που πιστεύατε ότι είχε εξαφανιστεί για πάντα από τη σχέση σας!

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Αποκτήσετε Οικειότητα την Ώρα του Σεξ

Bάνα Νικολαίδου

Εύκολες Συμβουλές για να Ξυπνάτε με Καλή Διάθεση

Editor7 pharma

Όσα Θέλουν οι Άντρες να Γνωρίζετε για το Σεξ Μαζί τους

Bάνα Νικολαίδου

Πώς να Σώσετε τη Σχέση σας μετά την Καραντίνα του Κορωνοϊού

Κόμπλεξ για το Σώμα και Χαμηλή Αυτοεκτίμηση – Video

Αρνητικές Επιδράσεις της Καραντίνας στη Σχέση σας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ