Υγεία & Ομορφιά
Η τακτική σωματική δραστηριότητα έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.
Γυμναστική Σεξ

Κορυφαία Είδη Άσκησης για να Αυξήσετε τις Επιδόσεις σας στο Σεξ

Υπάρχουν τρία είδη άσκησης που ενώ δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους, όχι μόνο μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση, αλλά μπορούν σχετικά άμεσα να τονώσουν και την ερωτική σας διάθεση καθώς και τις επιδόσεις σας στο σεξ.

Τα επίπεδα της λίμπιντο δεν είναι ποτέ σταθερά σε κανέναν.

Έτσι θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να περνάτε από φάσεις που το σεξουαλικό σας ενδιαφέρον να είναι λιγότερο έντονο από όσο συνήθως.

Ακόμη και αν η μειωμένη ερωτική διάθεση οφείλεται σε άλλους παράγοντες που δε σχετίζονται με το σεξ, υπάρχουν τρόποι να αυξήσετε τη σεξουαλική σας επιθυμία χωρίς να χρειαστείτε κάποιο άλλο βοήθημα.

Οι τρόποι αυτοί έχουν να κάνουν με τη γυμναστική και κάποια είδη άσκησης.

Η τακτική σωματική δραστηριότητα έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.

Μάθετε ποια είναι τα είδη προπόνησης που μπορούν να προσφέρουν τόνωση και ενδυνάμωση του σώματός σας συνολικά, αλλά και τόνωση της ερωτικής σας διάθεσης.

Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση ή αλλιώς HIIT είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε καρδιοαναπνευστική άσκηση και σε ενδυνάμωση.

Η γιόγκα ρυθμίζει κι αυτή με τέτοιον τρόπο τις ορμόνες που φαίνεται ότι έχει ευεργετική επίδραση και στην ερωτική σας διάθεση.

Αρκεί μια προπόνηση διάρκειας 30-45 λεπτών για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη, να κάψετε λίπος και να βελτιώσετε τη λειτουργία της καρδιάς σας χωρίς να σπαταλήσετε πολύ χρόνο.

Τα προγράμματα HIIT φαίνεται ότι διαταράσσουν ευχάριστα το ορμονικό σύστημα του οργανισμού και αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε αύξηση της ερωτικής επιθυμίας.

Μην απορήσετε λοιπόν αν μετά από μια τέτοιου είδους προπόνηση σας δημιουργηθεί και η διάθεση για σεξ.

Γιόγκα και διατάσεις

Η γιόγκα περιλαμβάνει στάσεις, διατάσεις και αναπνοές μέσα στην πρακτική της, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους και αυξάνοντας ταυτόχρονα εκείνα της ωκυτοκίνης, που είναι γνωστή ως η ορμόνη της αγάπης, η οποία συμβάλλει και αυτή στη μείωση του άγχους.

Η γιόγκα ρυθμίζει κι αυτή με τέτοιον τρόπο τις ορμόνες που φαίνεται ότι έχει ευεργετική επίδραση και στην ερωτική σας διάθεση.

Ασκήσεις πυελικού εδάφους

Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους είναι γνωστές και ως ασκήσεις Kegel και βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων αλλά και στην ενδυνάμωση των μυών που εμπλέκονται στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Επειδή μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας για το σώμα σας μπορούν να τονώσουν και την ερωτική σας διάθεση.

Το πιο σημαντικό εδώ είναι να βρείτε πού βρίσκεται το πυελικό έδαφος στο σώμα σας.

Οι μύες του πυελικού εδάφους είναι κρυμμένοι μέσα στην λεκάνη, επομένως ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να κάνετε σωστά αυτές τις ασκήσεις είναι να εντοπίσετε την θέση αυτή.

Θα καταλάβετε ποιοι μύες είναι αν επιχειρήσετε να συγκρατήσετε τα ούρα σας όπως όταν θέλετε να πάτε επειγόντως στην τουαλέτα, αλλά δεν προλαβαίνετε.

Οι μύες που αναγκάζεστε να σφίξετε είναι αυτοί του πυελικού εδάφους.

Σε γενικές γραμμές όμως, η αύξηση των ενδορφινών, των ορμονών της ευχαρίστησης, που παρατηρείται όταν ασκείται κανείς, είναι ένας ακόμη καλός λόγος για τη γενικότερη τόνωση της διάθεσης και της ερωτικής επιθυμίας.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όσα Πρέπει να Κάνετε Πριν το Σεξ για Ανεπανάληπτους Οργασμούς

Απαντήσεις σε Βασικά Ερωτήματα Γύρω από τη Γυμναστική

Σανίδα – Ποια Είναι τα Κύρια Οφέλη Αυτής της Άσκησης

Πρωινή vs Βραδινή Γυμναστική – Ποια να Επιλέξετε και Γιατί

d.tsagkrinos

Η Κλειτορίδα Αυτή η Άγνωστη

Editor6 pharma

Σάουνα – Ποια τα Οφέλη της για την Επιδερμίδα και τον Οργανισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ