Υγεία & Ομορφιά
Η Σημασία της Περιποίησης του Δέρματος πριν Κοιμηθείτε
Πρόσωπο

Η Σημασία της Περιποίησης του Δέρματος πριν Κοιμηθείτε

Κρέμα Νυκτός

Οι γυναίκες αγοράζουμε καλλυντικές κρέμες προσώπου για την αναγέννηση της επιδερμίδας του προσώπου μας.

Τις περισσότερες φορές όμως ψάχνουμε την κατάλληλη κρέμα ημέρας και προσπερνάμε τα προϊόντα περιποίησης νυκτός.

Η κρέμα νυκτός έχει επικρατήσει στην αντίληψη των περισσοτέρων γυναικών ως μια πολυτέλεια αλλά στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο υγιή και λαμπερή εμφάνιση η συχνή περιποίηση της επιδερμίδας το βράδυ πριν κοιμηθείτε θα πρέπει να γίνει μία καθημερινή ρουτίνα.

Η Σημασία της Περιποίησης του Δέρματος πριν Κοιμηθείτε

Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή της κρέμα νύχτας θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής περιποίησης του προσώπου σας.

Η ευεργετική επίδραση της κρέμας νυκτός στο πρόσωπο οφείλεται στην ενισχυμένη σύστασή της με πολλά ενυδατικά ενεργά συστατικά.

Πολλές κρέμες νύχτας περιέχουν ενεργά συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ και βιταμίνη C, συστατικά τα οποία ανανεώνουν, αναζωογονούν και βοηθούν το δέρμα να μειώσει βλάβες.

Την κρέμα νυκτός πρέπει να την εφαρμόζετε τη νύχτα, πριν κοιμηθείτε με αποτέλεσμα ο χρόνος που κοιμόμαστε να είναι ωφέλιμος χρόνος για την προώθηση της καλής υγείας του προσώπου σας.

Με πιο απλά λόγια οι κρέμες νυκτός είναι οι «έξυπνες» κρέμες που ενώ εσείς κοιμάστε αυτές ενεργούν και αναζωογονούν το δέρμα σας.

Η Σημασία της Περιποίησης του Δέρματος πριν Κοιμηθείτε

Οι ειδικοί στηρίζουν την αναγκαιότητα της κρέμας νύχτας στο γεγονός ότι τη νύχτα, κυρίως μεταξύ 12:00 πμ – 4:00 πμ, ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων διπλασιάζεται και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Είναι προς όφελος σας λοιπόν, εκείνες τις ώρες να έχετε εφοδιάσει την επιδερμίδα του προσώπου σας με όλα τα απαραίτητα συστατικά, ώστε να έχετε πιο υγιή και νεανική όψη, όταν ξυπνήσετε το πρωί.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διατροφικές Δυσανεξίες – Ποια Σημάδια Αφήνουν στην Επιδερμίδα μας

d.tsagkrinos

Φακίδες και Μέλασμα – Τι Είναι και πώς Προκαλούνται

d.tsagkrinos

Ροδόνερο – Ιδιότητες και Χρήσεις στην Υπηρεσία της Ομορφιάς

Bάνα Νικολαίδου

Τα Δυνατά Χαρτιά της Αντιγήρανσης

yoadmin

Πρησμένο Πρόσωπο το Πρωί – Πώς θα το Αποφύγετε

Bάνα Νικολαίδου

Δερματική Αποτοξίνωση για Όμορφη Επιδερμίδα

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ