Υγεία & Ομορφιά
Ένας σημαντικός αριθμός ανδρών και, κυρίως, γυναικών σπεύδουν σε γυμναστήρια και χώρους αισθητικής για μια γρήγορη απώλεια των περιττών κιλών, με στόχο την κατάκτηση μιας κομψής σιλουέτας.
Gold Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα Εξπρές ή μήπως Όχι;

Ένας σημαντικός αριθμός ανδρών και, κυρίως, γυναικών σπεύδουν σε γυμναστήρια και χώρους αισθητικής για μια γρήγορη απώλεια των περιττών κιλών, με στόχο την κατάκτηση μιας κομψής σιλουέτας. Τα ινστιτούτα και οι δίαιτες “εξπρές”, που κυκλοφορούν σε όλα σχεδόν τα περιοδικά, υπόσχονται θαύματα δελεάζοντας τους υποψήφιους προς αδυνάτισμα να ακολουθήσουν τις συμβουλές τους. Τι συμβαίνει όμως και οι μέθοδοι αυτές αδυνατούν να “τηρήσουν” τις υποσχέσεις τους και πού βρίσκεται η αλήθεια γύρω από τη σωστή απώλεια βάρους και τη διατήρηση των αποτελεσμάτων; Οι απαντήσεις βρίσκονται στη δομή των διαιτολογίων αλλά και στις προσδοκίες των ατόμων που ακολουθούν τέτοιου είδους δίαιτες. Από...
Αυτή η ανάρτηση είναι διαθέσιμη μόνο σε Gold μέλη. Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, αν είστε ήδη μέλος παρακαλούμε κάντε log in ή αγοράστε την εφ' όρου ζωής συνδρομή Μόνιμη πρόσβαση στα Gold άρθρα και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα.
Gold Membership

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλή Υγεία των Οστών – Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε

Μηχανισμοί Αποτοξίνωσης του Σώματος και Τρόποι Ενίσχυσής τους

d.tsagkrinos

Τα Μυστικά Όσων Χάνουν Βάρος Αποτελεσματικά

Τι Είναι οι Πληγές Κατάκλισης και πώς θα τις Αποτρέψετε

Editor6 pharma

Αποβολή Εμβρύου – Ποια Συμπτώματα δεν Πρέπει να Αγνοήσετε

7 Τροφές για να Θωρακίσετε τον Οργανισμό σας