Υγεία & Ομορφιά
Αλλεργίες Υγεία

Πείτε Τέλος στην Αλλεργική Ρινίτιδα

Το Artelac® Nasal Ectoin® χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας. Συνήθη συμπτώματα της όπως η ρινική καταρροή, ο κνησμός, η ρινική συμφόρηση και το φτάρνισμα, μπορούν να μειωθούν σημαντικά.

Υποφέρετε από Αλλεργική Ρινίτιδα; Το Artelac Ectoin Nasal Spray θα σας Δώσει τη Λύση!Το Artelac® Nasal Ectoin® είναι ένα ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που περιέχει Ectoin®, ένα φυσικό συστατικό που δρα προστατευτικά για τα κύτταρα της βλεννογόνου της μύτης, με ιδιότητες που μειώνουν τη φλεγμονή και σταθεροποιούν την κυτταρική μεμβράνη.

Πρόκειται για ένα ελαφρώς υπέρτονο διάλυμα που δρα προστατευτικά κατά των βλαβερών επιδράσεων των αλλεργιογόνων, ενώ διευκολύνει παράλληλα την ανάπλαση του ευαίσθητου ρινικού βλεννογόνου.
Το Artelac® Nasal Ectoin® δεν περιέχει συντηρητικά και είναι κατάλληλο και για παιδιά. Διάλυμα 20 mL.

Το Artelac® Nasal Ectoin® χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ectoin®, θαλασσινό αλάτι και νερό.

Ένας ψεκασμός περιέχει διάλυμα 0,14 mL.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πάντα χρησιμοποιείτε το Artelac® Nasal Ectoin® σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε αν δεν είστε σίγουροι. Εφόσον δεν έχει συνταγογραφηθεί διαφορετικά από τον γιατρό σας, εφαρμόστε 1 – 2 ψεκασμούς σε κάθε ρουθούνι αρκετές φορές την ημέρα. Σε παιδιά ηλικίας 10 ετών και κάτω πρέπει να παρέχεται βοήθεια κατά την εφαρμογή του Artelac® Nasal Ectoin®.

Το Artelac® Nasal Ectoin® είναι καλά ανεκτό. Έως τώρα, δεν έχουν αναφερθεί συχνά εμφανιζόμενες ή επίμονες παρενέργειες. Παρακαλούμε ενημερώστε τον γιατρό σας, τον φαρμακοποιό σας ή την Bausch Health Hellas, εάν παρατηρήσετε παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του Artelac® Nasal Ectoin®.
Εάν οι παρενέργειες επιμείνουν ή επιδεινωθούν, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας.


Λεωφ Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια
Τηλ: 210 810 8460
Fax: 210 810 8480

www.bauschhealth.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακή Χοληστερόλη – Ποια Είναι τα Συμπτώματα; – Video

Μια Κούρα Βιταμινών για τον Χειμώνα

Διατροφικές Αλλεργίες – Δυσανεξία στη Γλουτένη

Μυστικά για Νεανική Εμφάνιση μετά τα Πενήντα

Αυτές Είναι οι Παθήσεις που Φανερώνονται στο Πρόσωπο

Θα Ήθελα Κάτι για τον Πονοκέφαλο