Υγεία & Ομορφιά
Image default
Εταιρικά Νέα

Βράβευση Microbe end Spray στα Καλύτερα Προϊόντα Φαρμακείου «Βραβεία Ιατροnet – Υγεία + Ομορφιά 2021»

8.500 και πλέον καταναλωτές που ψήφισαν στον διαγωνισμό «Βραβεία Ιατροnet – Υγεία + Ομορφιά 2021» για τα καλύτερα προϊόντα φαρμακείου χάρισαν στο Microbe End Spray το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία απολύμανση!

Βράβευση Microbe end Spray στα Καλύτερα Προϊόντα Φαρμακείου «Βραβεία Ιατροnet - Υγεία + Ομορφιά 2021»Η αγάπη και η προτίμηση των καταναλωτών αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη ανταμοιβή, ενισχύοντας την δέσμευσή μας για τη δημιουργία ποιοτικών και αποτελεσματικών προϊόντων που θα ξεχωρίζουν στον χώρο του φαρμακείου.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι εξαιρετικά τιμητικό, αφενός διότι μια ελληνική εταιρεία ξεχωρίζει και διακρίνεται ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και αφετέρου διότι μοιραζόμαστε μαζί σας τις ίδιες αξίες.

Η Medisei, με οδηγό τη συνεχή βελτίωση, έχει ως στόχο να εξακολουθήσει την ανάπτυξη και προώθηση προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία και την ποιότητα με τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας.

Στις ημέρες μας οι απαιτήσεις όσον αφορά την υγιεινή και την ασφάλεια έχουν αυξηθεί, ενώ η πρόληψη και η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντικές τόσο για την προσωπική μας προστασία όσο και των γύρω μας.

Το Microbe-end Spray καταστρέφει παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς.Για αυτόν τον λόγο η οικογένεια της Microbe-end έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων προσωπικής υγιεινής και αντισηψίας στην οποία περιλαμβάνεται το Microbe-end Spray, ένα ισχυρό απολυμαντικό με μικροβιοκτόνο δράση που καταπολεμά αποτελεσματικά μικρόβια και τους ιούς.

Το Microbe-end Spray καταστρέφει παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς.

Δρα άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση. Η ταχεία αποτελεσματικότητά του είναι πιστοποιημένη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και από το εργαστήριο μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

Διατίθεται από την ελληνική εταιρεία MEDISEI S.A.
Πυθαγόρα 47, 175 63, Π. Φάληρο
www.medisei.gr
info@medisei.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Pfizer Hellas Στηρίζει τις Προσπάθειες για τη Διαχείριση των Επιπτώσεων της Πανδημίας

yoadmin

Η Novo Nordisk Hellas υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στο Νεανικό Διαβήτη

yoadmin

Πλούσιο το Έργο Εθελοντισμού της Εταιρίας MSD

yoadmin

Προσφορά Νοσοκομειακού Εξοπλισμού και Υλικού από τον ΣΦΕΕ και τις Εταιρίες Μέλη του

yoadmin

Προβιοτικά – Γιατί Είναι Απαραίτητα για την Υγεία μας

yoadmin

Το Απόλυτο Αντηλιακό Πόλης B-Protect

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ