Υγεία & Ομορφιά
Το Μέλλον της Φροντίδας των Ασθενών Y
Το Μέλλον της Φροντίδας των Ασθενών
Επικαιρότητα

Το Μέλλον της Φροντίδας των Ασθενών

Ο επανασχεδιασμός του μέλλοντος της φροντίδας των ασθενών γίνεται με καινοτομικές προσεγγίσεις και την ανοιχτή επικοινωνία γιατρών και ασθενών.

Αυτό είναι το κύριο μήνυμα της διάσκεψης της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρίας (ERS), που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 19 – 20 Ιουνίου.

Το Μέλλον της Φροντίδας των Ασθενών Y

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσιάσεις κορυφαίων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπροσώπων φορέων και της φαρμακοβιομηχανίας ενώ δυνατό μήνυμα στο κοινό έδωσαν και οι ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Οι άνθρωποι με βαριές ασθένειες όχι μόνο ζουν την κάθε μέρα, αλλά μπορούν να εργάζονται και είναι παραγωγικοί.

Όλοι οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πείσουν τους Ευρωπαίους υπεύθυνους να εφαρμόσουν προγράμματα ελέγχου για την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την έκθεση τους σε παράγοντες κινδύνου.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε Τώρα το Περιοδικό Υγεία και Ομορφιά – Τεύχος Άνοιξη 2023

admin

Άμεσες Διαδικασίες Απόδοσης Ευθυνών στο Θέμα της Novartis

admin

Επιστημονική Ομάδα «Φυματίωσης» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας – Ο Αριθμός των Ασθενών με Φυματίωση θα Αυξηθεί Παγκοσμίως λόγω της Πανδημίας COVID-19

Evi Makavelou

Αγώνας Δρόμου για την Υιοθέτηση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού

16o Greece Race for the Cure®: 51.000 ευχαριστούμε που για ακόμα μια χρονιά ήμασταν ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

Stelios Resitis

Οι Νυχτερινοί Τύποι Έχουν Μεγαλύτερο Κίνδυνο για Διαβήτη και Καρδιοπάθεια

Ακμή Λόγω Μάσκας – Πώς να τη Σταματήσετε

Evi Makavelou

Ολιγοθεραπεία για Ενίσχυση της Ανοσίας στις Χειμερινές Ιώσεις

Η Συχνή Χρήση Οθονών Επηρεάζει Αρνητικά τις Σχολικές Επιδόσεις των Μαθητών

Εργασιακός Χώρος και Μετάδοση της Πανδημίας COVID-19

admin

Παράταση Ισχύος των Συνταγών Αντιγριπικών Εμβολίων

admin

Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Έρπητα Ζωστήρα

admin