Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

Το Φαρμακείο Παρέχει Υπηρεσίες Υγείας

To Φαρμακείο είναι χώρος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και όχι επιχειρηματικό κέντρο και παρέχει Υπηρεσίες Υγείας στον πολίτη και όχι στον πελάτη, που είναι μια έννοια που ενέχει αμιγώς οικονομική συναλλαγή.

Υπηρεσίες Υγείας

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας για το θέμα του ωραρίου των φαρμακείων στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ «εφέ» και στη δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κος Απόστολος Βαλτάς.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν από τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας των διευρυμένων φαρμακείων, ο πρόεδρος του ΠΦΣ απάντησε πως κανείς δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε για τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν μέχρι σήμερα και τα φαρμακεία που έκλεισαν λόγω του κανιβαλισμού που δημιούργησε μεταξύ των φαρμακείων το διευρυμένο ωράριο.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κος Απόστολος Βαλτάς ανέφερε πως θα υπάρχει ικανότατος αριθμός φαρμακείων που ικανοποιεί τις ανάγκες του κόσμου και δεν παρέλειψε να επισημάνει πως το νέο ωράριο το ψήφισαν και τα τρία κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρση των Μέτρων Περιορισμού και Ενδεχόμενη Χορήγηση Διαβατηρίων Ανοσίας

yoadmin

Λεύκη – Μία Παρεξηγημένη Ασθένεια

yoadmin

Η Νοσηλεία για Οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου Ελαττώθηκε έως και 48% στην Περίοδο της Πανδημίας

yoadmin

Ο Κίνδυνος Καρδιαγγειακών Παθήσεων δεν Μειώνεται με Συμπληρώματα Ιχθυελαίου

yoadmin

Η Ασφάλεια των Διακοπών στο Επίκεντρο των Ανησυχιών του Πολίτη

yoadmin

Χορήγηση Πλάσματος Ιαθέντων από τη Νόσο COVID-19: Έγκριση για Χρήση σε Ασθενείς

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ