Υγεία & Ομορφιά
Ποιοι Είμαστε

Τι Λένε οι Φαρμακοποιοί για το Περιοδικό Υγεία και Ομορφιά

Δείτε ΕΔΩ
την Ποιοτική Έρευνα των Φαρμακοποιών

Δείτε εδώ τι λένε οι Φαρμακοποιοί που διανέμουν το περιοδικό Υγεία και Ομορφιά: 

“Καλοτάξιδη η καινούργια προσπάθεια! Θεωρώ ότι η έκδοση του Υγεία και Ομορφιά συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση του ρόλου του φαρμακοποιού με χρηστικές πληροφορίες και επιστημονικά άρθρα.”
Αλεξανδρούπολη
Εύη Αθανασιάδου

“Το Υγεία και Ομορφιά αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό, από τον φαρμακοποιό για τον πελάτη. Συμβουλές και ενημέρωση σε καθημερινά προβλήματα υγείας.”
Άρτα
Αναστάσιος Πέτσας

“Αποτελεί ένα εμπεριστατωμένο εγχειρίδιο με θέματα που απασχολούν το ευρύ κοινό, γραμμένο σε κατανοητή επιστημονική γλώσσα από ειδικούς του κλάδου και συμπληρώνει τη συμβουλή του φαρμακοποιού. Με ανυπομονησία αναμένω τα επόμενα τεύχη!”
Αρτέμιδα Αττικής
Αλέξανδρος Αγγέλου

“Τιμή μου που με επιλέξατε τόσο για την διανομή του περιοδικού σας αλλά και για τη σημαντικότητα της γνώμης μου σχετικά με την ανταπόκριση του κοινού, του φαρμακείου μου. Παρ’όλο που διανέμουμε στο Φαρμακείο μου 2 περιοδικά (vitalite by advance και healthme by solgar) η ομάδα μου και εγώ το αγκαλιάσαμε με χαρά καθότι καινούριο αλλά επιπλέον γιατί πιστεύουμε και στηρίζουμε την παροχή υπηρεσιών! Ομολογώ ότι ήμουν περίεργη εξ αρχής να το ξεφυλλίσω και να το διαβάσω, το οποίο έγινε άμεσα και το ίδιο προτείναμε και στους πελάτες μας. Όσον αφορά τώρα την γνώμη της ομάδας μου που το διάβασε, ομολογώ ότι ήταν σύσσωμη η αντίδραση. Πολύ καλή προσπάθεια, εξαιρετική εκτύπωση, μέγεθος που δεν `πνίγει`, θεματολογία γνωστή.”
Βόλος
Εριφύλη Ρούσσου

“Άρτια δομημένο περιοδικό με άρθρα κατεξοχήν έγκριτων ειδικών επιστημόνων, που βοηθούν στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των αναγνωστών του. Θετικότατη η ανταπόκρισή του στο κοινό του φαρμακείου, που στο περιεχόμενό του αναζητά συμβουλές υγείας και ομορφιάς.”
Θεσσαλονίκη
Δανάη Σκούλια

“Εξαιρετικό περιοδικό με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για τον πελάτη του φαρμακείου. Αυξάνει την ποιότητα των υπηρεσιών του φαρμακείου καθώς είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών σχετικά με την υγεία και το κυριότερο, παρέχεται δωρεάν!”
Θεσσαλονίκη
Νάντια Ποσειδώνος

“Εξαιρετικο περιοδικο με επικαιρα αρθρα που μαγνητιζουν το ενδιαφερον των πελατων του φαρμακειου. Εχει καταφερει να δημιουργησει φανατικο κοινο αναγνωστων που περιμενουν με ανυπομονησια το επομενο τευχος. Συγχαρητηρια στην ομαδα σας που εχει καταφερει να δημιουργησει ενα πολυ ελκυστικο και ευχαριστο εντυπο, οχι μονο απο αποψη θεματολογιας αλλα και αισθητικης.”
Καλλιθέα
Γούλιος Αναστάσιος

“Το περιοδικό “Υγεία και Ομορφιά” με κέρδισε από την ανάγνωση του πρώτου τεύχους του. Περιέχει ενδιαφέροντα άρθρα με εποχιακή θεματολογία, γραμμένα από αξιόλογους συναδέλφους. Σίγουρα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο που θα επαναφέρει το κοινό στον φυσικό χώρο του φαρμακείου για να αναζητήσει τη συμβουλή του επιστήμονα φαρμακοποιού. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε το φαρμακείο μου για τη διανομή του!”
Κερατέα Αττικής
Έφη Δερμάνη

“Πλούσια ενημέρωση και επιστημονική συμβουλή σε εξαιρετικό επίπεδο. Ένα τεύχος για 3 μήνες διάρκεια επί της ουσίας και να διαβαστεί και να μείνει στο σπίτι για πολύ περισσότερο χρόνο.”
Νέα Ιωνία
Γιάννα Περγαντά

Υγεία & Ομορφιά! Δεν πρόκειται για έναν απλό τίτλο περιοδικού, αλλά για έναν χρήσιμο-σύγχρονο οδηγό υγείας, με πλήρως κατανοητά άρθρα για τον πελάτη, πλούσια θεματολογία από εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια ενημέρωση προς τον Φαρμακοποιό. Καλή συνέχεια στην εξαιρετική αυτή δουλειά.
Νέα Σμύρνη
Στέλλα Παμπούκου

“Σαν περιοδικό έχει πολύ δροσερό όνομα. Είναι αναρτημένο στο web και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό το καθιστά πολύ εύχρηστο και άμεσα προσβάσιμο. Μου αρέσει που σε πολλά σημεία έχει πινακάκια με τη συμβουλή του φαρμακοποιού. Η ύλη του είναι πλούσια με πολλά άρθρα, μικρές μελέτες και πολλές επισημάνσεις. Είναι ελαφρύ και τυλίγεται εύκολα ώστε να πιάνει λιγότερο χώρο και να μπορεί ο καθένας να το κουβαλάει μαζί του. Καλή επιτυχία στο πρωτάκι μας. Να χιλιάσει τα τεύχη του και να παραμείνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τη δουλειά μας και την ενημέρωσή των πελατών.”
Νίκαια
Σοφία Ριζάκη

“Από την πρώτη στιγμή που έρχεται το περιοδικό Υγεία και Ομορφιά στα χέρια του αναγνώστη γίνεται εμφανής η εξαιρετική δομή του, η ευχάριστη παρουσίαση και αλληλουχία των θεμάτων καθώς και η προβολή των εποχικών προϊόντων για πληθώρα καθημερινών αναγκών του κοινού του φαρμακείου. Ειδοποιός διαφορά ότι η επιστημονική πληροφόρηση γίνεται κυρίως από φαρμακοποιούς αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου μας ως συμβούλου υγείας. Εμείς πάντως το διανέμουμε με καμάρι!!! Καλή συνέχεια!!!”
Παλαιό Φάληρο
Σοφία Καμαριανάκη

“Το περιοδικό από το πρώτο τεύχος του, καλύπτει με υπευθυνότητα το κενό της έγκυρης ενημέρωσης του κοινού. Η θεματολογία του περιλαμβάνει πολλούς τομείς και τα άρθρα των συναδέλφων είναι κατατοπιστικά!! Υγεία και Ομορφιά… Καλώς Ήρθες!!!”
Πάτρα
Διονύσιος Μεντές

“Το καινούργιο περιοδικό του χώρου μας Υγεία και Ομορφιά, πρωτοεμφανίζεται για να κερδίσει εντυπώσεις και προσδοκίες, υποσχόμενο να καλύψει ένα σημαντικό κομμάτι του puzzle στα εξαιρετικά περιοδικά που καλύπτουν θέματα υγείας και ομορφιάς. Με αρθογραφία υψηλού επιπέδου έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει και αυτό πηγή εμπλουτισμού γνώσης!”
Πάτρα
Χρυσάνθη Φετινίδου

“Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τη διανομή του περιοδικού σας ‘Υγεία + Ομορφιά – Εμπιστεύομαι τον Φαρμακοποιό μου’. Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που απαιτεί η έκδοση ενός περιοδικού, και ελπίζουμε να δικαιώσουμε την επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε.”
Σίφνος & Σέριφος
Φωτιάδης Ιωακείμ

Το περιοδικό Υγεία και Ομορφιά έχει πλούσια θεματολογία από εξειδικευμένους επιστήμονες, είναι γεμάτο με χρήσιμα άρθρα για το κοινό των φαρμακείων μας, γραμμένα με ανάλαφρη διάθεση αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικά. Έχει τύχει σπουδαίας υποδοχής από την πελατεία μας και φυσικά οι πρώτοι που το διαβάσαμε ήμασταν εγώ και το προσωπικό του φαρμακείου μου. Το ίδιο άλλωστε συνιστώ να κάνουν όλοι οι συνάδελφοι. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί πάντα στηρίζετε την προσπάθεια όλων των συναδέλφων που νοιάζονται να αναδείξουν τον συμβουλευτικό μας ρόλο και υπενθυμίζουν την αξία που υπάρχει στο <δια χειρός φαρμακοποιού>.
Σύρος
Αγγελική Καραμπούλα

Το περιοδικό Υγεία και Ομορφιά είναι ένα επιπλέον εργαλείο στο χέρι του φαρμακοποιού, που έρχεται να συμπληρώσει τη συμβουλή που δίνεται στον πελάτη, με κείμενα απλά και κατανοητά στα οποία μπορεί να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θετική.
Τρίπολη
Ελένη Ρέλλια – Τεριάκη

“Το περιοδικό έχει φέρει κόσμο πίσω στο φαρμακείο για συγχαρητήρια για τις συμβουλές αλλά και για αγορά προϊόντων. Η σφραγίδα μας έχει μπει στη θέση της και η οδηγία ‘χρήσιμες συμβουλές υγείας και ομορφιάς από το φαρμακείο μας’ έχει απήχηση! Σας ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή συνέχεια!”
Χανιά
Ευφροσύνη Γναφάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιοι Είμαστε

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ