Υγεία & Ομορφιά
Τάσος Νούσιας - Γιατί Είπε Όχι στις «Άγριες Μέλισσες»
Τάσος Νούσιας - Γιατί Είπε Όχι στις «Άγριες Μέλισσες»
Lifestyle

Τάσος Νούσιας – Γιατί Είπε Όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

Για την άρνησή του στην πρόταση που δέχθηκε πέρυσι να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τον «Σασμό», στον οποίο πρωταγωνιστεί, μίλησε ο ηθοποιός, Τάσος Νούσιας.

Τάσος Νούσιας - Γιατί Είπε Όχι στις «Άγριες Μέλισσες».«Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες», εξηγεί ο ηθοποιός μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω», παραδέχεται.

Για τη συνεργασία με τους άλλους ηθοποιούς στον Σασμό του Alpha, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ο Τάσος Νούσιας ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε. Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό και υπάρχει και μια πλειάδα νέων που κάθε φορά εισάγεται πια».

Όσον αφορά στις κρητικές βεντέτες, το βασικό θέμα του «Σασμού», ο ηθοποιός ανέφερε:

«Η ιστορία της βεντέτας δυστυχώς καλά κρατεί στην Κρήτη. Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι καιρός οι κρητικοί να διαχειριστούν αυτά τα αδιέξοδα γεννήματα για να ησυχάσουν όλοι. Δεν οδηγεί πουθενά».

Τέλος, όσον αφορά στο δικό του ρόλο στη σειρά, αλλά και τις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα, ο Τάσος Νούσιας δήλωσε:

«Είναι η μοίρα μου να παίρνω ρόλους που γίνεται ένα μπέρδεμα στα ερωτικά. Δε ρωτάνε παντρεμένους για την απιστία. Η απιστία είναι μεγάλο κεφάλαιο. Έχει περιόδους. Αν είσαι φουλ ερωτευμένος η συγχώρεση μπορεί να έρθει πολύ πιο δύσκολα έως και καθόλου και μπορεί να μετατραπεί και σε μεγάλη ακρότητα δυστυχώς, από αυτές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, γυναικοκτονίες. Βία μεταξύ του ζευγαριού. Δεν ανήκει κανείς σε κανέναν για να θεωρούμε κτήμα μας τον άλλον…. Ας ωριμάσουμε παράλληλα με τον σύντροφό μας και είτε ας χωρίσουμε είτε να δώσουμε χρόνο να ξανασκεφτούμε. Να μην είμαστε συγκρουσιακοί. Μια αγάπη και ένα μεγάλο βάθος σχέσης είναι λυπηρό να καταλήγει εξευτελιστικά».

www.y-o.gr

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περτούλι – Ένας Ορεινός Παράδεισος

Evi Makavelou

4 Χωριά για τις Πρώτες Αποδράσεις του Φθινοπώρου

Evi Makavelou

Άννα Κορακάκη – Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Έγινε Νονά

Evi Makavelou

Hangover τις γιορτές: Έτσι θα το ξεπεράσεις!

Antoniou Aphrodite

Acun Ilicali – Βόλτες με το Πολυτελές Σκάφος του στη Μύκονο

Evi Makavelou

Νικολέττα Ράλλη – Η Τρυφερή Φωτογραφία με την Κόρη της από τις Διακοπές τους

Evi Makavelou

Μαρία Ηλιάκη – Επιστρέφει στην Τηλεόραση Μετά από Πέντε Χρόνια Αποχής

Evi Makavelou

Αλεξανδρινή: 12+ 1 κανόνες για να επιβιώσει και μετά τις γιορτές

Antoniou Aphrodite

Πώς θα Κόψετε τον Εθισμό με το Κινητό;

Evi Makavelou

Πρόληψη, τεχνολογίες, ευεξία: Η αισθητική ιατρική βιώνει μια επανάσταση

Akis Karamanos

Φαίη Σκορδά – Διακοπές στη Χαλκιδική με τα Αγόρια της

Evi Makavelou

Στόχοι νέου έτους: Τελικά ποια είναι η καλύτερη μέρα να τους θέσουμε;

Antoniou Aphrodite
Εγγραφείτε στο Newsletter