Υγεία & Ομορφιά
Uncategorised

Τα Πλεονεκτήματα της Κλαδικής Έντυπης Διαφήμισης

Τα έντυπα κλαδικά περιοδικά υπερέχουν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κανάλια όταν πρόκειται να προσεγγίσουν εύπορους αναγνώστες.

Επιπλέον, τα κλαδικά ψηφιακά και έντυπα περιοδικά διατηρούν τις κορυφαίες θέσεις για την παρακίνηση του διαφημιστικού ενδιαφέροντος μεταξύ των πιο εύπορων κοινών.

Οι αναγνώστες περιοδικών είναι πιστοί σε αυτές τις εκδόσεις και συχνά αποτελούν συνδρομητές παρά απλούς αναγνώστες, έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις ή ασκούν μεγάλη επιρροή στους χώρους εργασίας τους.

Προσέγγιση σε Ατομα που Διαμορφώνουν Αποφάσεις

Τα βασικά άτομα που διαμορφώνουν αποφάσεις, επιλέγουν δημοσιεύσεις, ώστε να λάβουν συμβουλές και πληροφορίες για τη διαχείριση των επιχειρήσεών τους.

Όταν οι εταιρείες διαφημίζονται σε αυτές τις εκδόσεις, αποκτούν άμεση επαφή με τους συγκεκριμένους decision makers.

Επίτευξη Προστιθέμενης Αξίας και Πρεστίζ

Τα έντυπα κλαδικά περιοδικα, βρίσκονται σε κυκλοφορία για περισσότερο από έναν αιώνα.

Πολύ καιρό πριν οι άνθρωποι γνωρίσουν την επανάσταση που έφερε το ίντερνετ, οι πληροφορίες διαμοιράζονταν με τη χρήση έντυπων εκδόσεων.

Με το να έχει κάποιος την επιχείρησή του να προβάλλεται σε ένα αξιόπιστο κλαδικό περιοδικό, άμεσα προσδίδει εμπιστοσύνη στο μήνυμα που θέλει να στείλει.

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής των Μηνυμάτων

Η μέση διάρκεια ζωής μιας digital διαφήμισης, εκτείνεται σε λίγα, μόλις, δευτερόλεπτα ή όσο χρειάζεται ο χρήστης για να σκρολάρει στην οθόνη ή να κάνει κλικ σε κάποιο άλλο link.

Στην έντυπη διαφήμιση, αντίθετα, το μήνυμα παραμένει στην ίδια θέση κι επιτρέπει στον αναγνώστη να το δει όσες φορές θέλει, ξανά και ξανά.

Μάλιστα, η ανάγνωση ενός περιοδικού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 μήνες μετά την ημέρα πώλησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλό Πάσχα

yoadmin

Καλές Γιορτές

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ