Υγεία & Ομορφιά
Αντρικό ρολόι χειρός
Ανδρική μόδα

Τα Καλύτερα Αντρικά Ρολόγια δεν Είναι Μόνο για το Γραφείο

Παρά τους υποτιθέμενους κανόνες σχετικά με τα ρολόγια χειρός, του πώς πρέπει να είναι και πού πρέπει να φοριούνται, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ λίγοι κανόνες σχετικά με όλα αυτά, καθώς και με το πότε και το πώς πρέπει να φοράτε ένα ρολόι.

Σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι άνθρωποι που φορούν ένα ρολόι ειδικό και για καταδύσεις δεν είναι όλοι δύτες, όπως ακριβώς και όσοι φοράνε την τελευταία τάση στη μόδα, τα ρολόγια που μετρούν βήματα, θερμίδες, καρδιακούς παλμούς και παρόμοιες ενδείξεις, δε σημαίνει ότι αθλούνται.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα ρολόγια.

Καθημερινό ρολόι χειρόςΔε χρειάζεται να φοράτε ρολόι αν φοράτε κοστούμι και δε χρειάζεται να φοράτε ένα κοστούμι για να φοράτε ρολόι.

Δεδομένου ότι πολλά ρολόγια ξεχωρίζουν σε μεγάλο βαθμό για τη λειτουργία και τον μηχανισμό τους, οι γραμμές τους μπορεί να παίζουν σε διάφορες κατηγορίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν ακριβώς αυστηροί ορισμοί για το πώς φοριέται κάθε ρολόι, αλλά υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι κανόνες που έχουν συμφωνηθεί ευρέως.

Για παράδειγμα, τα ρολόγια που φοριούνται με ρούχα όπως ένα γυναικείο φόρεμα ή ένα αντρικό πουκάμισο είναι λεπτά, έχουν μικρότερη διάμετρο και απλό καντράν χωρίς πολλές ενδείξεις πέρα από την ώρα και την ημερομηνία.

Είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να κάθονται πιο άνετα κάτω από το μανίκι ενός πουκάμισου.

Αυτά τα ρολόγια έχουν συχνά, αν και όχι πάντα δερμάτινο μπρασελέ αντί για ατσάλινο.

Δεδομένου ότι αυτά τα ρολόγια είναι τόσο απλά και λεπτά, χρησιμοποιούνται ως καθημερινό αξεσουάρ και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μια καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Όπως και σε όλες τις κατηγορίες ρολογιών, υπάρχει ένα τεράστιο εύρος τιμών.

Μπορείτε να βρείτε από αξιόπιστα, ακριβή και εύχρηστα ρολόγια με κρύσταλλο quartz στην μπαταρία που είναι και οικονομικά, μέχρι ρολόγια πολυτελείας, χειροποίητα, με σχολαστικές λεπτομέρειες στον σχεδιασμό και στον μηχανισμό τους, τα οποία ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και περίσταση.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στιλιστικά Λάθη που Κάνετε το Καλοκαίρι

Τα Παντελόνια που Πρέπει να Βρίσκονται σε Κάθε Ανδρική Γκαρνταρόμπα Αυτό το Καλοκαίρι

Πώς θα Επιλέξετε Τζιν Παντελόνι με Βάση τον Σωματότυπό σας

Bάνα Νικολαίδου

Καλοκαιρινά Πουκάμισα που θα σας Κρατήσουν Δροσερούς με Περισσότερους Τρόπους από Έναν

Bάνα Νικολαίδου

Πώς να Φορέσετε τη Βερμούδα σας Σωστά

Bάνα Νικολαίδου

Τα Καλύτερα Μίνιμαλ Σακίδια που θα Κρατήσουν το Στιλ σας Απλό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ