Υγεία & Ομορφιά
Τα Καλοκαιρινά Ρούχα που θα Φοράς και το Φθινόπωρο
Τα Καλοκαιρινά Ρούχα που θα Φοράς και το Φθινόπωρο
Χωρίς κατηγορία

Τα Καλοκαιρινά Ρούχα που θα Φοράς και το Φθινόπωρο

Ο καιρός θα χαλάει και θα φτιάχνει. Κάποιες ημέρες θα θυμίζουν καλοκαιράκι, κάποιες άλλες βαρύ φθινόπωρο, σχεδόν χειμώνα.

Τα Καλοκαιρινά Ρούχα που θα Φοράς και το Φθινόπωρο.Οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία θα είναι έντονες – πότε βροχή και ψύχρα, πότε ήλιος και ζέστη. Αυτό άλλωστε δεν σημαίνει Σεπτέμβριος;

Με αυτά και με αυτά όμως, ανοίγεις τη ντουλάπα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Να ανεβάσεις τα καλοκαιρινά και να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα ρούχα;

Όχι, ακόμα είναι νωρίς. Άσε που υπάρχουν ορισμένα από την πρώτη κατηγορία που φοριούνται άνετα όλο το φθινόπωρο.

Μπλουζάκια και παντελόνια που ναι μεν έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι, δεν βιάζονται δε να αποχωρίσουν από τη ντουλάπα σου όταν η εποχή αλλάζει.

Μπορείς να συνεχίσεις να τα φοράς στα πρωτοβρόχια – κάποια από αυτά και στα βαριά κρύα, στο πλαίσιο ενός layering ντυσίματος (T-shirt μέσα από πλεκτό πουλόβερ και πάνω από αυτό παλτό).

Το T-shirt

Από το λευκό και το μαύρο μέχρι κάποια φωτεινή ή έντονη απόχρωση. Κλασικά, αγαπημένα, ευκολοφόρετα, τα μονόχρωμα T-shirts είναι εγγύηση -και επένδυση- σε κάθε εποχή.

To polo

Ένα ακόμα στυλ κοντομάνικης μπλούζας που η εποχικότητα δεν το αγγίζει. Το έλιωσες το καλοκαίρι, θα το λιώσεις και το φθινόπωρο, φορώντας το μόνο του ή μέσα από σακάκια και τζάκετ ή ακόμα και μέσα από φούτερ και hoodies.

Η μαρινιέρα

Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών T-shirts είναι η μαρινιέρα με τις χαρακτηριστικές οριζόντιες λευκές και μπλε ρίγες. Η κλασική κομψότητά της δεν εξαντλείται στις ζεστές ημέρες και νύχτες.

Το chino

Το υφασμάτινο, δροσερό παντελόνι που αντικαθιστά άψογα το τζιν το καλοκαίρι θα συνεχίσει να κρέμεται σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα και τους επόμενους, ψυχρούς μήνες.

Το cropped τζιν

Ένα από τα μεγαλύτερα trend στα τζιν παντελόνια τα τελευταία χρόνια είναι τα cropped.Ένα από τα μεγαλύτερα trend στα τζιν παντελόνια τα τελευταία χρόνια είναι τα cropped. Εκείνα δηλαδή που τα μπατζάκια τους τελειώνουν αρκετά εκατοστά πιο ψηλά από τον αστράγαλο, αφήνοντάς τον ακάλυπτο.

Το κοντομάνικο πουκάμισο

Last but not least, ένα ρούχο που πιθανότατα θα βιαζόσουν να τοποθετήσεις στο βάθος της ντουλάπας. Κι όμως, τα κοντομάνικα πουκάμισα, μονόχρωμα ή με σχέδια, που κινούνται χρωματικά σε σκούρους τόνους φοριούνται άνετα και στη μεταβατική εποχή που διανύουμε.

www.y-o.gr

Πηγή: oneman.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευαίσθητη Περιοχή

Evi Makavelou

Προβλήματα στο Σεξ με το Πέρασμα του Χρόνου

Σεξ και Καλοκαίρι – Γιατί Αυξάνεται η Ερωτική Επιθυμία τους Θερινούς Μήνες

admin

Κονδυλώματα: Πότε Χρήζουν Επείγουσας Ιατρικής Επέμβασης

admin

Η Νόσος του Peyronie

admin

Προβλήματα Κατά τη Διάρκεια του Σεξ

Evi Makavelou

Συμβουλές Στιλ για Άνετα Outfits Ταξιδιού

Evi Makavelou

Ηπατίτιδα Β – Θεραπεία και Εμβολιασμός

admin

Δυσμηνόρροια και Νιφλουμικό Οξύ – Μία Αποτελεσματική και Ασφαλής Λύση στην Ανακούφιση των Πόνων της Περιόδου

Τι Πρέπει να Ξέρετε για το Χάπι της Επόμενης Ημέρας

admin

7 Συμβουλές για Μοναδικό Ανδρικό Στυλ

Evi Makavelou

Οι Παράγοντες που Επηρεάζουν τη Λειτουργία του Πέους

Evi Makavelou