Υγεία & Ομορφιά
Τα Δάκρυα του Παππού από την Ιστιαία - Έκλαψε Μαζί του η Ευλαμπία Ρέβη
Lifestyle

Τα Δάκρυα του Παππού από την Ιστιαία – Έκλαψε Μαζί του η Ευλαμπία Ρέβη

«Και πού να πάω; Φοβάμαι. Όχι για τον εαυτό μου, για το σπίτι μου φοβάμαι». O ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας και η ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη μοιράστηκαν μια στιγμή απόλυτης ανθρωπιάς και συμπόνιας on air.

Τα Δάκρυα του Παππού από την Ιστιαία - Έκλαψε Μαζί του η Ευλαμπία Ρέβη.

Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας τα τελευταία 24ωρα.

Οι άνθρωποι αυτοί που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τα σπίτια τους να καίγονται, που κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα υπάρχοντα και τις ζωές τους, που βρέθηκαν χωρίς εστία και ρούχα από τη μία στιγμή στην άλλη, το έχουν βάλει σκοπό να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σώσουν την περιοχή τους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρακολουθούμε συγκλονιστικές εικόνες από τις πληγείσες περιοχές.

Ανθρώπους που σχηματίζουν αλυσίδες για να πέσουν στην άνιση μάχη με τις φλόγες, ζωάκια που κατάφεραν να βγουν ζωντανά από την κόλαση, εξουθενωμένους πυροσβέστες που ξαποσταίνουν στο δρόμο για να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους, ηλικιωμένες που κλαίνε.

Ανάμεσα στις εικόνες αυτές που μας αγγίζουν όλους ανεξαιρέτως, γίναμε μάρτυρες μιας σπαρακτικής στιγμής ανάμεσα στη ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη και έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού Γαλατσώνα, που βρίσκεται στα περίχωρα της Ιστιαίας.

«Και πού να πάω; Φοβάμαι. Όχι για τον εαυτό μου, για το σπίτι μου φοβάμαι». O ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας και η ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη μοιράστηκαν μια στιγμή απόλυτης ανθρωπιάς και συμπόνιας on air.

Η δημοσιογράφος του OPEN που μαζί με τους συναδέλφους της καταγράφουν νυχθημερόν τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα και που δίνουν φωνή στους κατοίκους που θέλουν να εκφράσουν την απελπισία, τη θλίψη και την οργή τους, συνομίλησε on air με τον άντρα, τον οποίο συμβούλευσε να εγκαταλείψει την περιοχή, καθώς ο ίδιος, όπως φαίνεται, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

«Και πού να πάω; Φοβάμαι. Όχι για τον εαυτό μου, για το σπίτι μου φοβάμαι», απαντά ο ηλικιωμένος, του οποίου η φωνή βγαίνει με δυσκολία.

Στη συνέχεια, γινόμαστε μάρτυρες μιας απόλυτα ανθρώπινης αλλά και συγκλονιστικής ταυτόχρονα στιγμής.

Δημοσιογράφος και κάτοικος του χωριού αγκαλιάζονται και ξεσπούν σε λυγμούς.

Μαζί τους και εμείς…

www.y-o.gr

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Αϊβάζης – «Προσβάλλουν την Τιμή και την Υπόληψη της Οικογένειάς μου»

Πέμη Ζούνη για Ελληνικό #MeToo – Ήμουν Άναυδη, Πολλά Ήταν Έκπληξη

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η Πρώτη Έξοδος Μετά τη Γέννηση των Διδύμων

Ζορίκα – Η Λίμνη με τα Νούφαρα

Ελευθερία Ελευθερίου – Απαντά για την Προσωπική της Ζωή

Ρόμπι Γουίλιαμς – Με την Καλλονή Σύζυγό του στη Μύκονο