Υγεία & Ομορφιά
Συμπληρώματα Διατροφής για την Τρίτη Ηλικία
Gold Τρίτη Ηλικία

Συμπληρώματα Διατροφής για την Τρίτη Ηλικία

Οι ηλικιωμένοι έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα για να υποστηρίξουν την ήδη βεβαρυμμένη υγεία τους.

Τα συμπληρώματα διατροφής που διαθέτουν τα Φαρμακεία μπορεί να είναι το κλειδί που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους και θα καθυστερήσει την αναπόφευκτη φθορά στα διάφορα όργανα και τους ιστούς του σώματος.

Για την Καρδιά και το Κυκλοφορικό

Οι ηλικιωμένοι έχουν συχνά προβλήματα με την καρδιά ή το κυκλοφορικό τους, αυξημένη πίεση, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια κλπ.

Τα Συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν είναι:

• Τα Λιπαρά Οξέα Ωμέγα-3Τα ωμέγα-3 είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα που υπάρχουν κυρίως στα ψάρια αλλά και σε άλλες πηγές.

Έχουν αραιωτική δράση στο αίμα και συμβάλλουν στην καλή του κυκλοφορία μέσα στα αγγεία, στη μείωση της πίεσης, της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.

Τα ωμέγα-3 στα συμπληρώματα, προέρχονται συνήθως από ιχθυέλαια ή μουρουνέλαιο.

Η Συμβουλή μας:• Ζητήστε από τον Φαρμακοποιό σας συμπληρώματα ιχθυελαίων από αξιόπιστες εταιρίες που εγγυώνται ότι αυτά έχουν υποστεί μοριακή απόσταξη και είναι καθαρά.• Ελέγξτε την περιεκτικότητα των συμπληρωμάτων σε ωμέγα-3 καθώς υπάρχει ποικιλία ως προς αυτήν – συνήθως οι υγρές μορφές είναι πιο συμπυκνωμένες.• Αν έχετε αλλεργία στα ψάρια, μπορείτε να επιλέξετε λάδι Κριλ (το Κριλ είναι ένα είδος ζωοπλαγκτόν που μοιάζει με μικρή γαρίδα και θεωρείται μια από τις καλύτερες πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων).

Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, παρακαλούμε συνδεθείτε/εγγραφείτε δωρεάν στα "Gold" μέλη και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα. Επίσης, θα λαμβάνετε το εβδομαδιαίο μας newsletter με ενημερωτικές πληροφορίες για την υγεία και την ομορφιά!

Παρακαλώ συνδεθείτε:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φροντίδα του Ασθενή και του Ηλικιωμένου

yoadmin

Μιλήστε στα Παιδιά σας για το Sex

yoadmin

Πώς θα Ανακουφίσετε το Παιδί σας από τους Πόνους της Οδοντοφυΐας

Φυσικά Υποκατάστατα της Ζάχαρης και Ποιο να Επιλέξετε

d.tsagkrinos

Κυστίτιδα- Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Bάνα Νικολαίδου

Ποια τα Οφέλη της Άσκησης Κατά την Εγκυμοσύνη;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ