Υγεία & Ομορφιά
Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο αναστάτωση της ζωής αλλά συχνά φέρνει μαζί της, κρίσεις και μεταβολές, που από μόνες τους είναι ενοχλητικές και στρεσογόνες.
Gold Εγκυμοσύνη

Στρες και Εγκυμοσύνη – Πώς Επιδρά στην Υγεία του Εμβρύου

Η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο αναστάτωση της ζωής αλλά συχνά φέρνει μαζί της, κρίσεις και μεταβολές, που από μόνες τους είναι ενοχλητικές και στρεσογόνες. Για παράδειγμα πολλά ζευγάρια μετακομίζουν όταν πρόκειται να αποκτήσουν παιδί ή λίγο καιρό μετά τη γέννησή του. Μελέτη ανακάλυψε ότι ένα 40% των γυναικών μετακόμισε κατά την εγκυμοσύνη ή μέσα σε έξι εβδομάδες από τη γέννηση του παιδιού. Σχέσεις κατέληξαν σε γάμο -13% των ζευγαριών παντρεύτηκε ή άρχισε να συζεί κατά την εγκυμοσύνη– ή διαλύθηκαν επειδή το ζευγάρι χώρισε όταν ήλθε καταπρόσωπο με αυτό που ο άνδρας βλέπει ως «απειλή» του επερχόμενου παιδιού. Είναι γνωστό ότι το στρες κατά την...
Αυτή η ανάρτηση είναι διαθέσιμη μόνο σε Gold μέλη. Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, αν είστε ήδη μέλος παρακαλούμε κάντε log in ή αγοράστε την εφ' όρου ζωής συνδρομή Μόνιμη πρόσβαση στα Gold άρθρα και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα.
Gold Membership

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοιλιακό Λίπος: Τρόφιμα που Πρέπει να Αποφεύγετε

Συνήθειες που Στερούν από τα Μαλλιά σας την Υγεία

d.tsagkrinos

Συμβουλές για να Είστε Λαμπερή τις Γιορτές!

yoadmin

Τα Μυστικά για Υγιή Σεξουαλική Ζωή στην Εμμηνόπαυση

Πότε το Πρήξιμο στη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης Είναι Ανησυχητικό

d.tsagkrinos

Μυστικά για να Κάψετε Περισσότερες Θερμίδες