Υγεία & Ομορφιά
Επικαιρότητα

Στις 10 Ιουνίου το Πρώτο Διαγνωστικό Τεστ Covid-19 για Όλους τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πρέπει αύριο, Πέμπτη, να κάνουν το πρώτο διαγνωστικό τεστ Covid-19, καθώς τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη, 15 Ιουνίου, των Επαγγελματικών Λυκείων.

Στις 10 Ιουνίου το Πρώτο Διαγνωστικό Τεστ Covid-19 για Όλους τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή, 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή, 18 έως τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο, 19 έως την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση για τα 144 Χρόνια από την Ίδρυση του Ε.Ε.Σ.

Επιστημονική Ομάδα «Φυματίωσης» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας – Ο Αριθμός των Ασθενών με Φυματίωση θα Αυξηθεί Παγκοσμίως λόγω της Πανδημίας COVID-19

Bάνα Νικολαίδου

Η Κρίση Αλλάζει Συμπεριφορές σε Θέματα Υγείας

yoadmin

Ερωτήσεις – Απαντήσεις για τον Εμβολιασμό των Πολιτών Κατά της Covid-19

Οι Κίνδυνοι Μόλυνσης από COVID-19 Κατά τη Διάρκεια του Lockdown

Τα Επίπεδα της Βιταμίνης D στον Οργανισμό και η Συσχέτισή τους με τον Κορωνοϊό

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ