Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

Rapid Test για τους Φοιτητές, από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Στην προμήθεια rapid test προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν, σε πρώτη φάση, σε φοιτητές.

Rapid Test για τους Φοιτητές, από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τα τεστ θα γίνουν αύριο Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, στις 8/11 στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στις 11/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, εξηγεί ότι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης της COVID-19, σημειώνοντας πως μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια των πολιτών, χρειάζεται εκ νέου προσπάθεια.

«Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διατήρηση της σημερινής καλής εικόνας, εκτός των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στην προμήθεια ικανού αριθμού rapid test ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω των γενικών περιορισμών θα επιστρέψουν οι φοιτητές μας από περιοχές με υψηλό υιικό φορτίο, άρα απαιτείται περισσότερο έλεγχος και ενημέρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως προστίθεται, ήδη, διαμορφώνεται πρόγραμμα για την υλοποίηση των τεστ, που σε δεύτερη φάση θα αφορά ομάδες οι οποίες θα υποδειχθούν ή ακόμη και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλον τον δήμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν Εξετάσεις στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» στις 14 Δεκεμβρίου

d.tsagkrinos

Πώς θα Γίνεται η Διαχείριση Ύποπτου Κρούσματος Κορωνοϊού στα Σχολεία

yoadmin

Το Τεστ Κορωνοϊού στον Ευρύ Πληθυσμό δεν Είναι Πάντα Χρήσιμο

Η Σωματική Άσκηση Είναι Εξίσου Αποτελεσματική με τα Φάρμακα για την Υπέρταση

yoadmin

Αύξηση των Πωλήσεων των Σούπερ Μάρκετ την Πρώτη Εβδομάδα του Lockdown

Προειδοποίηση ΠΟΥ για τον Covid-19 – Θα Πρέπει να Προετοιμαστούμε για Ενδεχόμενη Πανδημία

d.tsagkrinos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ