Υγεία & Ομορφιά
Image default
Πρόσωπο

Πρόσωπο

Στο πρόσωπο αντικατοπτρίζονται όλα τα χαρακτηριστικά, αυτά που κάνουν έναν άνθρωπο συμπαθή ή όχι σε πρώτη φάση, ενώ σε μεταγενέστερη μπορούν να γεννήσουν εντυπώσεις σχετικά με τον χαρακτήρα, την ηλικία, ακόμα και τη συναισθηματική διάθεσή του.

Είναι σημαντικό να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας από μικρή ηλικία και όχι μόνο όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης και κούρασης.

Εχθρός ενός αψεγάδιαστου προσώπου είναι σίγουρα ο χρόνος, η ηλιακή ακτινοβολία, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το κάπνισμα, η αμέλεια ως προς τις βασικές του ανάγκες.

Τα “μέτωπα” του προσώπου είναι πολλά και μονίμως ανοιχτά και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε:

Ρυτίδες που δεν πρέπει να γίνουν πιο βαθιές, πανάδες, σπυράκια, στίγματα, μαύροι κύκλοι και άλλα επίμονα σημάδια στην επιδερμίδα που θέλουμε να εξαφανιστούν, ευαίσθητο δέρμα που χρειάζεται ειδική φροντίδα, λαμπερά μάτια, καλοσχηματισμένα φρύδια, χείλη και λαιμός νεανικός, ιδανικός για φίλημα.

Οι επιτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις προσώπου είναι σήμερα το νούμερο ένα ζητούμενο της σύγχρονης γυναίκας.

Σύμμαχος σε όλα τα παραπάνω, ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου μας πρωί βράδυ, με προϊόντα ανάλογα του τύπου της επιδερμίδας μας.

Η εφαρμογή ενυδατικών κρεμών, αντιγηραντικών συνθέσεων, προϊόντων με συστατικά φυτικής προέλευσης είναι μερικές μόνο από τις χιλιάδες λύσεις που προτείνονται για άμεσα νεανικό πρόσωπο.

Με τη βοήθεια της επιστήμης, οι επιτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις προσώπου είναι σήμερα το νούμερο ένα ζητούμενο της σύγχρονης γυναίκας, καθώς έχουν αποδείξει ότι κατά ένα μεγάλο μέρος έχουν κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον μεγαλύτερο σύμμαχο ενός λαμπερού, ξεκούραστου προσώπου που δεν είναι άλλος από τον καλό, επαρκή και ποιοτικό ύπνο.

Ο ύπνος κάνει θαύματα στην επιδερμίδα του προσώπου και δεν θα πρέπει να αγνοούμε την αξία του, μιας και είναι ο μόνος που μπορεί να μας εξασφαλίσει νεανική, υγιή όψη χωρίς κανένα κόστος.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Κακές Συνήθειες που Πρέπει να Κόψετε για να Λάμψει το Δέρμα σας

d.tsagkrinos

Μοναδικές Επιλογές για Νυφικό Μακιγιάζ

yoadmin

Δερμοκαλλυντικά: To Δυνατό Χαρτί της Αντιγήρανσης

yoadmin

Συμβουλές για να Δείχνετε Όμορφες και Ξεκούραστες Κάθε Μέρα

d.tsagkrinos

Πώς να Αποφύγετε την Επανεμφάνιση της Ακμής μετά τις Καλοκαιρινές Διακοπές

yoadmin

Τι Είναι η Κρέμα BB και τι η Κρέμα CC;

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ