Υγεία & Ομορφιά
Πατρίκιος Κωστής - Ο «Ψηλός» του «Παρά Πέντε» Έγινε Δάσκαλος
Πατρίκιος Κωστής - Ο «Ψηλός» του «Παρά Πέντε» Έγινε Δάσκαλος
Lifestyle

Πατρίκιος Κωστής – Ο «Ψηλός» του «Παρά Πέντε» Έγινε Δάσκαλος

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ο Πατρίκιος Κωστής το πρωί της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου.

Πατρίκιος Κωστής - Ο «Ψηλός» του «Παρά Πέντε» Έγινε Δάσκαλος.Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός όταν συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε» όπου υποδυόταν τον κακό που κυνηγούσε τους πέντε φίλους και τον οποίο αποκαλούσαν «Ψηλό».

Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια «στροφή» στην καριέρα του, καθώς τον κέρδισε η διδασκαλία. Αυτή τη σχολική χρονιά μάλιστα θα διδάσκει μαθητές Α΄ Δημοτικού.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός για περίπου δέκα χρόνια. Μετά πήγα σε σχολή ως βοηθός νηπιαγωγού. Στη συνέχεια πέρασε με κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό όπου και το τελείωσα και τώρα πλέον δηλώνω δάσκαλος – ηθοποιός. Φέτος θα είμαι δάσκαλος στην Α΄ Δημοτικού. Για εμένα οι πιο δύσκολες τάξεις του Δημοτικού είναι η πρώτη τάξη και η έκτη. Στην πρώτη, όμως, επειδή το βίωσα είσαι… μπαμπάς», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Μου προέκυψε τηλεοπτική πρόταση, αλλά είπα όχι. Σε ότι αφορά το θέατρο, θα μπορούσα να σου πω πως θα ήθελα να το ξανακάνω. Είδα κάποιες παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι και σου κρύβω ότι ζήλεψα λίγο, θα ήθελα να ξανακάνω», προσέθεσε αναφορικά με πιθανή επιστροφή του στο χώρο της υποκριτικής.

Απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Η σύζυγός του είναι, επίσης, δασκάλα και γνωρίστηκαν στον ίδιο εργασιακό χώρο.

www.y-o.gr

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς τα Πικνικ μας Βοηθάνε Ψυχικά;

Evi Makavelou

Χορός & Πάρκινσον: Νέα έρευνα για τη μη θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου

Πώς να Χαλαρώσετε σε μια Γεμάτη Ημέρα;

Evi Makavelou

Νανά Ταπάσκου – Η Αιτία του Ξαφνικού Θανάτου του Γνωστού Μοντέλου στα 43 του

Evi Makavelou

Κυριακή – Πώς θα την Περάσετε Δημιουργικά;

Evi Makavelou

Γιώργος Αγγελόπουλος – Με το Σκάφος του στο Φλεγόμενο Πευκί Ευβοίας

Evi Makavelou

Συγκλονισμένος ο Γκουντάρας – «Ματώνει η Καρδιά σου, Μαυρίζει η Ψυχή σου»

Evi Makavelou

Ελένη Φουρέιρα – Μαγεμένη από τις Ομορφιές της Σύμης

Evi Makavelou

Τι Είναι η Μέθοδος Manifestation;

Evi Makavelou

Σάκης Τανιμανίδης – Οι Δίδυμες Κόρες του Εισέβαλαν στο Γραφείο του

Evi Makavelou

Ιωάννα Μαλέσκου – Ερωτευμένη με Εκπαιδευτή Σκύλων η Όμορφη Παρουσιάστρια

Evi Makavelou

Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Λίγο πριν τον Covid Έχασα τα Μαλλιά μου από το Χειρουργείο»

Evi Makavelou
Εγγραφείτε στο Newsletter