Υγεία & Ομορφιά
Image default
Εταιρικά Νέα

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ Συμπληρώνει 1 Χρόνο Επιτυχημένης Λειτουργίας

Παρέχοντας από τον Ιανουάριο του 2018, δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε περισσότερες από 120 γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσφέρει σε γυναίκες όλων των ηλικιών, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο, πάντοτε σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και από ιδιώτες επαγγελματίες υγείας που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους, σεβόμενοι απαραίτητα την ιατρική δεοντολογία.

Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

– Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

– Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

– Διατροφικές Συμβουλές

– Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος

Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης

– Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης

Στόχος  αυτών των υπηρεσιών που προσφέρονται, είναι η επαναφορά των συγκεκριμένων γυναικών σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας της ζωής τους, που αποτελεί και το όραμα της Προέδρου και ιδρυτικού στελέχους του Οργανισμού Κυρίας Randa Ghandour, η οποία έχει δώσει προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού και έχει νικήσει.

Αναφερόμενη στο πρώτο έτος «ζωής» του οργανισμού, η Κυρία Randa Ghandour δήλωσε: «Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας: Να υποστηρίζουμε, να προσφέρουμε αγάπη κι ευτυχία στις Κυρίες που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας, όλους τους υποστηρικτές μας και όλες τις Κυρίες που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΜΑΝΑ.»

Επιπλέον, στις 29 Ιανουαρίου 2019 διοργανώθηκε Συνέντευξη Τύπου, με την ευγενική υποστήριξη της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ, όπου παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια Δρ. Ιζόλδη Χατζηγιάννη, αναλυτικά στοιχεία για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ΜΑΝΑ.

Το επιστημονικό έργο και οι δράσεις του Οργανισμού ΜΑΝΑ έχουν τεθεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιταμίνη D3 και Βιταμίνη Κ2: Μια Μοναδική Συνέργεια!

yoadmin

Μεγαλώνουμε με Υγεία – Μία Πρωτοβουλία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης από τη Pfizer Ελλάς

yoadmin

BEMA bio – BREAST PLUS INTENSIVE

yoadmin

Επίσημη Ανακοίνωση της Reckitt Benckiser για το Nurofen

yoadmin

OTOSAN Nasal Wash, Ρινικές Πλύσεις Νέας Γενιάς

Η Bayer Παρούσα στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ