Υγεία & Ομορφιά
Newsletter Marketing
Hidden articles

Newsletter Marketing

To Newsletter Marketing αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μεθόδους για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Τα Newsletter αποτελούν μια μέθοδο διαφήμισης, η οποία δεν βομβαρδίζει τον καταναλωτή με προϊόντα προς πώληση, αλλά έχει ως προτεραιότητα να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στον καταναλωτή και την επιχείρησή σας.

Newsletter Marketing

Η ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ αναλαμβάνει την προώθηση της διαφημιστικής καμπάνιας σας μέσω της αποστολής Newsletter.

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε πρωτότυπα Newsletter που προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με επικοινωνιακό, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Θέλουμε να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης χωρίς να επιβαρύνουμε τον χρήστη με ανεπιθύμητο υλικό. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία μας διαθέτει αποκλειστικά δικές της λίστες e-mail και δεν προβαίνουμε σε οποιαδήποτε αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam).

Σεβόμαστε απολύτως την ιδιωτικότητα των χρηστών και είμαστε σύννομοι με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι λόγοι που είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ;

• Τα Newsletter που δημιουργούμε για εσάς είναι πλούσια σε περιεχόμενο, με ευρεία γκάμα θεμάτων, τα οποία σχετίζονται με την επιχείρησή σας ή τον κλάδο στον οποίο αυτή δραστηριοποιείται.

• Τα Newsletter μας δεν περιορίζονται αποκλειστικά σε προτροπή για αγορά προϊόντος, αλλά παρέχουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας, πληροφορίες για τα προϊόντα σας, ειδικές προσφορές σας κ.λπ.

• Αξιοποιούμε κατάλληλα τις προσφερόμενες τεχνολογίες ώστε να προσαρμόζουμε τα Newsletter ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται και τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες αναφέρονται (δημογραφική στόχευση, εκπτώσεις, ειδικά προνόμια, προθεσμίες λήξεως προσφορών κ.λπ.).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επιπλέον:

• Σχεδιασμό εικαστικού newsletter

• Εισαγωγή στο mailing πρόγραμμα του newsletter

• Συμβουλές για τη σωστή αποστολή newsletter

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Newsletter marketing, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλ: 210 984 3274
info@y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ