Υγεία & Ομορφιά
Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Νεανικής Απασχολησιμότητας
Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Νεανικής Απασχολησιμότητας
Επικαιρότητα

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Νεανικής Απασχολησιμότητας

Ο Όμιλος Νovartis κήρυξε την έναρξη του Προγράμματος Eταιρικής Υπευθυνότητας «Ανοιχτά Φτερά» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ).

H πρωτοβουλία δωρεάν Κατάρτισης και Εξειδίκευσης με Πιστοποίηση απαντά στο καίριο πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας καιστόχο έχει να δώσει «φτερά» στους νέους, παρέχοντάς τους χρήσιμα εφόδια προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των αναγκών της αγοράς εργασίας και των δεξιοτήτων τους.

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Νεανικής Απασχολησιμότητας

Tο Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Ι.Β.ΕΠ.Ε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο και προσφέρει σε 200 συμμετέχοντες ηλικίας 18-35 ετών, κατάρτιση και δυνατότητα πιστοποίησηςσε 5 δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς, ενισχύοντας τη θέση των νέων στον επαγγελματικό στίβο.

Τα προσφερόμενα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος είναι τα ακόλουθα:

1. Web Designer (25 Δ.Ω.)

2. E-Commerce Consultant (35 Δ.Ω.)

3. Τουριστικά Επαγγέλματα – Receptionist (45 Δ.Ω.)

4. Γραμματεία Διοίκησης (35 Δ.Ω.)

5. Υπάλληλος Οικονομικών Υπηρεσιών (40 Δ.Ω.)

Η πρωτοβουλία απευθύνεται:

– Σε άνεργους απόφοιτους πανεπιστημιακών και τεχνικών σχολών AΕΙ, ΑΤΕΙ, καθώς και σε απόφοιτους μεταδευτεροβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας 18-35 ετών.

– Σε φοιτητές/σπουδαστές.

Η κα Susanne Kohout, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Novartis Ηellas καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και δήλωσε σχετικά: «Η εταιρική υπευθυνότητα είναι ενσωματωμένη στη λειτουργία της Novartis. Bασιζόμενοι σε αυτό, αποφασίσαμε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, καθώς η ελπίδα για ένα βιώσιμο μέλλον στηρίζεται στους νέους.

Η υπεύθυνη παρουσία μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα και τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία.»

Η κα Θέκλη Πουλούκη, Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Ι.Β.ΕΠ.Ε-ΣΕΒ) σημείωσε ότι: «Το Ι.Β.ΕΠ.Ε – ΣΕΒ είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει μία ουσιαστική πρωτοβουλία της Novartis για τους νέους, με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση και επιμόρφωση ανέργων στην Ελλάδα.

Θεωρούμε ότι η συνεισφορά της Novartis ανοίγει τον δρόμο και για άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες που μπορούν να βοηθήσουν τους νέους να θέσουν τις βάσεις της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας».

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Φαρμακοποιός της Γειτονιάς σου Είναι ο Δικός σου Επιστήμονας Υγείας

Danae Stratiki

Οι Κίνδυνοι από τον Πόλεμο στην Ουκρανία

Οι Γιατροί Καλούνται να Υποδυθούν τον Θεό εν Μέσω Πανδημίας;

admin

Κατά Πόσο η Χαμηλή Κακή Χοληστερίνη Μειώνει τον Καρδιαγγειακό Κίνδυνο;

admin

Νέα Τεχνολογία από την Amazon θα Ερμηνεύει τη Φωνή του Χρήστη

admin

Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλαρθρίτιδα

admin

Φυτικά Εντομοαπωθητικά – Πόσο Αποτελεσματικά Είναι Τελικά;

Diet Ticket® Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Απώλειας Βάρους Αρχικής Αξίας 980€ Τώρα Μόνο 100€

Μικρότερος ο Κίνδυνος Κατάθλιψης για τα Αγόρια που Παίζουν Βιντεοπαιχνίδια συχνά και Μεγαλύτερος για τα Κορίτσια που Περνάνε Πολλές Ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Evi Makavelou

Μερικοί Ασθενείς με Μακράς Διάρκειας Covid-19 Νιώθουν Πολύ Καλύτερα Μετά τον Εμβολιασμό τους

Δημιουργήθηκαν στο Εργαστήριο οι Πρώτοι Δακρυϊκοί Αδένες με Πραγματικά Δάκρυα

Evi Makavelou

Κορωνοϊός – Νέα Θεραπευτική Προσέγγιση

admin
Εγγραφείτε στο Newsletter