Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2022 – Η Novo Nordisk Hellas Ενισχύει τις Δράσεις Ενημέρωσης

Ο Νέος Κορωνοϊός που Κυκλοφορεί Σήμερα Είναι Αναμφισβήτητα πιο Μολυσματικός

admin

Υποπαραλλαγή «Κράκεν» XBB.1.5: Νεότερα Στοιχεία

Η Pfizer Hellas Συμμετέχει Ενεργά στην Προσπάθεια για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων της Υγειονομικής Κρίσης στην Ελλάδα

Αυτά που Τρώμε μας Προκαλούν Προβλήματα

admin

Πολλές Mικρές Eξάρσεις Kορωνοϊού από Συναντήσεις σε Σπίτια, στην Εργασία και στις Δομές Φιλοξενίας

Evi Makavelou

Οι Εισαγωγές σε ΜΕΘ εν Μέσω Παραλλαγών Όμικρον και Δέλτα

Οι Άνθρωποι με Άγχος ή Κατάθλιψη Συνήθως Εμφανίζουν Αλτσχάιμερ σε πιο Νεαρή Ηλικία

Evi Makavelou

Τσίμπημα Μωβ Μέδουσας – Τι Πρέπει να Έχετε Μαζί σας στην Παραλία

Πλαστά Προϊόντα – Οι Κίνδυνοι για την Υγεία των Καταναλωτών

Μειωμένος ο Κίνδυνος Θανάτου στους Διαβητικούς που Κάνουν Καθημερινή Κατανάλωση Καφέ και Τσαγιού

Η Επίδραση της Διατροφής στην Ασθένεια Covid-19