Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Επιστήμονες Ρίχνουν Φως στον Βιολογικό Μηχανισμό Μετάδοσης του Κορωνοϊού στο Σώμα

yoadmin

Τεστ για την Κλίμακα Εξάπλωσης του Κορωνοϊού

yoadmin

Η Υδροξυχλωροκίνη Μακροπρόθεσμα Δεν Προστατεύει από Σοβαρές Μορφές της COVID-19

yoadmin

Ένα Βήμα πιο Κοντά στο Χάπι Ινσουλίνης για τους Διαβητικούς

yoadmin

Ενίσχυση στις Μόνιμες Προσλήψεις Δεσμεύεται η Κυβέρνηση για το ΕΣΥ

yoadmin

Μεγαλύτερος ο Κίνδυνος Επιπλοκών και Θανάτου για τις Έγκυες με Σοβαρή Covid-19

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ