Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες Ελπίδες για τους Ασθενείς με Καρκίνο – Αντικαρκινικές Ιδιότητες σε Μη Ογκολογικά Φάρμακα

admin

Προχωράει το Σχέδιο Κικίλια για τα ΦΥΚ

admin

Αυξημένος ο Κίνδυνος Πρόωρου Θανάτου για Όσους Έχουν Συσσωρευμένο Πάχος στην Κοιλιά

Βοηθήστε τους Ειδικούς να Σώσουν τις Ζωές σας

admin

Τα Προϊόντα για το Ίσιωμα των Μαλλιών Σχετίζονται με Αυξημένο Κίνδυνο Καρκίνου της Μήτρας

Η Αλυσίδα της Παγκόσμιας Εξάπλωσης του Κορωνοϊού

admin

Την Τεχνητή Νοημοσύνη Βάζει στη Μάχη κατά του Καρκίνου το Έργο INCISIVE με τη Συμμετοχή Επιστημόνων του ΑΠΘ

Evi Makavelou

Το Προφίλ Υγείας στην Ελλάδα

admin

Νέα Έρευνα για τη Θρόμβωση

admin

Ο Αντίκτυπος της Πανδημίας του Κορωνοϊού στα Έσοδα και στις Δαπάνες των Νοικοκυριών

Ανακαλύφθηκαν για Πρώτη Φορά «Νευρώνες του Τραγουδιού» στον Ανθρώπινο Εγκέφαλο

Οι Ηλικιωμένοι που Μένουν σε Περιοχή με Πολύ Θόρυβο Αντιμετωπίζουν Αυξημένο Κίνδυνο Εμφάνισης Άνοιας