Υγεία & Ομορφιά
Επικαιρότητα

Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση για τα 144 Χρόνια από την Ίδρυση του Ε.Ε.Σ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), με αφορμή τη συμπλήρωση 144 ετών από την ίδρυσή του, διοργανώνει μεγάλη διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, την Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 και ώρες 13:00-14:30, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά της πανδημίας, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει και να επιβραβεύσει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ, προκειμένου να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις έκτακτες υγειονομικές προκλήσεις της εποχής.

Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση για τα 144 Χρόνια από την Ίδρυση του Ε.Ε.Σ.Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Αρχών και των Δημοσίων Φορέων.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά για το ευρύ κοινό μέσω διαδικτύου και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου θα υπάρξει μεγάλη Έκθεση, την οποία μπορεί να επισκεφθεί το ευρύ κοινό και να γνωρίσει από κοντά τις δράσεις και το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μάλιστα, στην έκθεση θα υπάρχουν εκθέματα από όλες τις δράσεις που υλοποιεί ο Ε.Ε.Σ από το 1877.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, στην έκθεση θα υπάρχουν εκθέματα από όλες τις δράσεις που υλοποιεί ο Ε.Ε.Σ από το 1877.Η Βουλή φωταγωγείται προς τιμήν του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Την ίδια ημέρα, η Ελληνική Πολιτεία, αποφάσισε, τιμής ένεκεν, να φωταγωγήσει τη Βουλή των Ελλήνων, από τις 20:30-23:00 με το έμβλημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αντίστοιχη φωταγώγηση θα γίνει και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απομόνωση Λόγω Κορωνοϊού και Αύξηση της Κακοποίησης των Γυναικών

yoadmin

Έγκριση Έλαβε Ένα Τεστ που Διαφοροποιεί τη Γρίπη από την Covid-19

Καμπάνια Ενημέρωσης του Υπ. Παιδείας για την Πρόληψη της Διάδοσης του Κορωνοϊού

Νέα Μελέτη Έδειξε Μεταλλάξεις του Κορωνοϊού

yoadmin

Οι Έφηβοι και η Σεξουαλική Επαφή

yoadmin

Ο Κορωνοϊός SARS-CoV-2 δεν Ανιχνεύεται στο Ανθρώπινο Σπέρμα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ