Υγεία & Ομορφιά
Κατερίνα Καραβάτου
Lifestyle

Κατερίνα Καραβάτου και Φώτης Σεργουλόπουλος – Οι Κοινές Διακοπές τους

Η Κατερίνα Καραβάτου, αν και διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγες μέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της, ξεκίνησε και τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της “Φωλιάς των ΚουΚου“, μη ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους, καθώς φέτος ήταν η τελευταία χρονιά της στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν έφτασε η στιγμή για την Κατερίνα Καραβάτου που θα ξεκουραστεί και θα χαρεί τη συντροφιά των αγαπημένων προσώπων της.

Καραβάτου-ΣεργουλόπουλοςΗ γνωστή παρουσιάστρια, αν και διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν τροφοδοτεί συνεχώς το προφίλ της με υλικό από την καθημερινότητά της, αφού προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ωστόσο, εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών της, αποφάσισε να αποκαλύψει με ποιον παρουσιαστή περνά αυτές τις μέρες.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η ίδια πόζαρε στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου, γράφοντας: “Για ακόμη μια φορά”.

Οι δυο τους συνδέονται με μια δυνατή φιλία, έτσι δεν θα γινόταν να μην περάσουν μαζί και ένα μέρος των διακοπών τους.

Πηγή: www.newsit.gr

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννα Τούνη – Δημοσίευσε την Πρώτη Κοινή Φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Evi Makavelou

Η παραπληροφόρηση στην υγεία από τα κοινωνικά δίκτυα

Akis Karamanos

Έξυπνες Οικονομικές Συνήθειες Γυναικών

Evi Makavelou

Το πιο Διάσημο Καλαμάκι της Αθήνας

Evi Makavelou

Αποστολία Ζώη – Νονά για Πρώτη Φορά

Evi Makavelou

Αθηνά Οικονομάκου – Ξέγνοιαστες Στιγμές στη Μύκονο με την Κορούλα της

Evi Makavelou

Τάσεις στο Streetwear: Τι θα Είναι στη Μόδα το 2024;

Eleni Giannopoulou

Πού να Πιείτε Κοκτέιλ στο Παγκράτι;

Evi Makavelou

Ελευθερία Ελευθερίου – Απαντά για την Προσωπική της Ζωή

Evi Makavelou

Επιστροφή στη Δουλειά Μετά από Διακοπές

Evi Makavelou

Μαντώ Γαστεράτου – Η Σπάνια Φωτογραφία με τον Σύζυγο της και το Δημόσιο Μήνυμα Αγάπης

Evi Makavelou

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος – Πάντρεψαν Φιλικό τους Ζευγάρι στην Κρήτη

Evi Makavelou