Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

Καμπάνια Ενημέρωσης του Υπ. Παιδείας για την Πρόληψη της Διάδοσης του Κορωνοϊού

Με στόχο την ομαλή έναρξη λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών και την τήρηση όλων των ενδεδειγμένων, από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, μέτρων προστασίας, έναντι της Covid-19, ενισχύεται η καμπάνια ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με μία νέα ιστοσελίδα και νέο τηλεοπτικό spot.

Καμπάνια Ενημέρωσης του Υπ. Παιδείας για την Πρόληψη της Διάδοσης του Κορωνοϊού.

Αρχικά, στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.org περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όσο για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια, αυτή ξεκινά από σήμερα να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, προκειμένου να υπογραμμίσει τα μέτρα προστασίας και πρόληψης, ιδιαίτερα δε την ενδεδειγμένη χρήση μάσκας, αλλά και να αποκρούσει ανυπόστατες θεωρίες που παρακινούν στην παράβαση των κανόνων προφύλαξης από το νέο κορωνοϊό.

«Η ταυτόχρονη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας, καθώς και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν προτεραιότητα», αναφέρει σχετικά το υπουργείο Παιδείας. «Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να ‘Μαθαίνουμε Ασφαλείς’», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΠΟΥ Ανακοίνωσε το Όνομα του Νέου Κοροναϊού – Πότε Ενδέχεται να Είναι Έτοιμο το Εμβόλιο;

a.alefragkis

Πώς οι Τσίχλες Προλαμβάνουν την Εμφάνιση Τερηδόνας

yoadmin

Οι Νεοπλασματικές Παθήσεις και οι Επιπτώσεις του Κορωνοϊού

yoadmin

Κορωνοϊός – Η Δημόσια Υγεία Αποτελεί Καθήκον και Υποχρέωση Όλων

yoadmin

Ενημέρωση για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια

yoadmin

Πώς Μπορεί να Επηρεαστεί το DNA του Σπερματοζωαρίου;

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ