Υγεία & Ομορφιά
Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι Τελευταίες Σκέψεις πριν τη Δίκη για την Επίθεση με το Βιτριόλι
Lifestyle

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Οι Τελευταίες Σκέψεις πριν τη Δίκη για την Επίθεση με το Βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ώρες πριν την δίκη της υπόθεσης που άλλαξε την ζωή της, μοιράστηκε μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» τις τελευταίες της σκέψεις.

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι Τελευταίες Σκέψεις πριν τη Δίκη για την Επίθεση με το Βιτριόλι.«Δε θέλω να κρυφτώ. Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου. Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω», δήλωσε η άτυχη κοπέλα.

«Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δεν δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ουσιαστικά, αύριο 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η δίκη για την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη.

Η Ιωάννα από τότε που συνέβη αυτό συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε την επίθεση το πρωί της Τετάρτης 20/5, την ώρα που έφτανε στο γραφείο της, σε εταιρεία στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα.

Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε αμέσως από συναδέλφους της στο νοσοκομείο Metropolitan και η κατάσταση της ήταν εξαιρετικά σοβαρή, καθώς έφερε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία.

www.y-o.gr

Πηγή: thenewspaper.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νανά Ταπάσκου – Η Αιτία του Ξαφνικού Θανάτου του Γνωστού Μοντέλου στα 43 του

n liatsou

Δανάη Μιχαλάκη – Η «Διπλή» Καταγωγή, η Ηλικία και ο Γάμος στην Σύρο

n liatsou

H Ειρήνη Καζαριάν Γιορτάζει Ένα Χρόνο Σχέσης με τον Σύντροφό της

n liatsou

Παντρεύτηκε Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

n liatsou

Γιώργος Ασημακόπουλος – Αυτή Είναι η Γυναίκα της Ζωής του

n liatsou

Η Κατερίνα Καραβάτου Eύχεται «Καλή Σχολική Χρονιά»

n liatsou

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ