Υγεία & Ομορφιά
Επικαιρότητα

Η Roche Hellas στο Πλευρό Οργανισμών με Σημαντικό Έργο για Ασθενείς και Παιδιά

Δωρεά επίπλων γραφείου σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πραγματοποίησε η Roche Hellas με αφορμή την ανακαίνιση των γραφείων της.

Ειδικότερα, η εταιρεία δώρισε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης επίπλωσης, που περιλαμβάνει γραφεία, καθίσματα, τραπέζια συναντήσεων, ντουλάπες και μια σειρά από άλλα είδη, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», στον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) καθώς και στις ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».

Η Roche Hellas στο Πλευρό Οργανισμών με Σημαντικό Έργο για Ασθενείς και Παιδιά.

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ενίσχυση του έργου των συγκεκριμένων οργανισμών μέσω του καλύτερου εξοπλισμού των εγκαταστάσεών τους και η κατ’ επέκταση συμβολή στην εξοικονόμηση πόρων, στο πλαίσιο πάντα της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη.

«Στη Roche Hellas υποστηρίζουμε συστηματικά και ενεργά το κοινωνικό σύνολο με πολλούς τρόπους, ενώ παράλληλα εχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας και εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών.

Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια. Αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ποιοι είμαστε ως Roche» ανέφερε σχετικά ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas.

Η Roche Hellas, για περισσότερα από 40 χρόνια, υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς, συνεισφέροντας παράλληλα στην κοινωνία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σήμερα, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, αλλά και για τη στήριξη ασθενών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Παράλληλα, σε συνεργασία με συλλόγους ασθενών, επιστημονικούς φορείς και εθελοντές, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης ασθενειών.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάσχεση Διαλυμάτων που Προβάλλονταν ως Αντισηπτικά

admin

Ενέσιμα Εμφυτεύματα και Εμβόλιο Έναντι του SARS-CoV-2

Ψηφιακή Ανίχνευση Κρουσμάτων Κορωνοϊού

admin

Το Φαινόμενο της Κοινωνικής Αποστασιοποίησης Λόγω Κορωνοϊού

admin

Αυξημένα Μέτρα για τη Γρίπη των Πτηνών μετά το Κρούσμα σε Πελεκάνο

Evi Makavelou

Αυξήθηκαν Κατά 24,68% οι Θάνατοι στην Ελλάδα

Έρευνα: Η Κατανάλωση Αναψυκτικών και ο Αυξημένος Κίνδυνος Θανάτου

admin

Η Αισιοδοξία Επεκτείνει το Προσδόκιμο Ζωής των Ηλικιωμένων

Μωβ Μέδουσες – Σε Έξαρση και Φέτος ο Πληθυσμός τους

Το Κλείσιμο των Σχολείων και η Αποφυγή της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού

admin

Κοινό Αίτημα του ΣΦΕΕ και των Συλλόγων Ασθενών: Η Δημιουργία Ενός Ασθενοκεντρικού Βιώσιμου Δημόσιου Συστήματος Υγείας

Η Επίδραση του Καπνίσματος στους Θανάτους από Κορωνοϊό

admin
Εγγραφείτε στο Newsletter