Υγεία & Ομορφιά
Επικαιρότητα

Η Roche Hellas στο Πλευρό Οργανισμών με Σημαντικό Έργο για Ασθενείς και Παιδιά

Δωρεά επίπλων γραφείου σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πραγματοποίησε η Roche Hellas με αφορμή την ανακαίνιση των γραφείων της.

Ειδικότερα, η εταιρεία δώρισε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενης επίπλωσης, που περιλαμβάνει γραφεία, καθίσματα, τραπέζια συναντήσεων, ντουλάπες και μια σειρά από άλλα είδη, στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα», στον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) καθώς και στις ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».

Η Roche Hellas στο Πλευρό Οργανισμών με Σημαντικό Έργο για Ασθενείς και Παιδιά.

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ενίσχυση του έργου των συγκεκριμένων οργανισμών μέσω του καλύτερου εξοπλισμού των εγκαταστάσεών τους και η κατ’ επέκταση συμβολή στην εξοικονόμηση πόρων, στο πλαίσιο πάντα της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη.

«Στη Roche Hellas υποστηρίζουμε συστηματικά και ενεργά το κοινωνικό σύνολο με πολλούς τρόπους, ενώ παράλληλα εχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας και εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών.

Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια. Αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ποιοι είμαστε ως Roche» ανέφερε σχετικά ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas.

Η Roche Hellas, για περισσότερα από 40 χρόνια, υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς, συνεισφέροντας παράλληλα στην κοινωνία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σήμερα, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, αλλά και για τη στήριξη ασθενών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Παράλληλα, σε συνεργασία με συλλόγους ασθενών, επιστημονικούς φορείς και εθελοντές, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης ασθενειών.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 60% των Ασθενών που Έχουν Νοσηλευθεί Εξαιτίας της Covid-19 Παρουσιάζει Τουλάχιστον Ένα Σύμπτωμα Έπειτα από 6 Μήνες

Όλα Όσα Θέλετε να Γνωρίζετε για τη Θρόμβωση – Νέα Συμβουλευτική Τηλεφωνική Γραμμή

admin

Αυξάνονται οι Μυστηριώδεις Περιπτώσεις Σοβαρής Ηπατίτιδας σε Μικρά Παιδιά

Οδηγίες προς τους Καταναλωτές για Απάτες Μέσω Διαδικτύου

Ταλαιπωρία στους Ασθενείς και Αγανάκτηση στους Φαρμακοποιούς Προκαλούν οι Παράνομες Χειρόγραφες Συνταγές Αντιβιοτικών

Evi Makavelou

Κορωνοϊός – Η Αντίδραση τής Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας

admin

Ο Αριθμός των Θανάτων που Αποδίδονται σε COVID-19 Είναι Πιθανότατα Υποτιμημένος

admin

Τα Επιβεβαιωμένα Κρούσματα της Ευλογιάς των Πιθήκων Ξεπέρασαν τα 1.000

Οι Eπόμενες 15 Mέρες Kρίσιμες για το Σύστημα Υγείας – Νέες Κλίνες θα Διατεθούν στο ΕΣΥ

Evi Makavelou

Δικαιώματα Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας

admin

Τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Αποτελούν το Μέλλον

Ακμή Λόγω Μάσκας – Πώς να τη Σταματήσετε

Evi Makavelou