Υγεία & Ομορφιά
Η Κατερίνα Καραβάτου Eύχεται «Καλή Σχολική Χρονιά»
Lifestyle

Η Κατερίνα Καραβάτου Eύχεται «Καλή Σχολική Χρονιά»

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά και η παρουσιάστρια στέλνει το δικό της μήνυμα. Η Κατερίνα Καραβάτου εύχεται στα παιδιά της για την επιστροφή τους στα θρανία με τρυφερές φωτογραφίες.

Η Κατερίνα Καραβάτου Eύχεται «Καλή Σχολική Χρονιά».Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και όλοι εύχονται να είναι μια όμορφη και δημιουργική χρονιά για όλα τα παιδιά, τα οποία εξαιτίας της πανδημίας έχουν βγει εκτός του προγράμματός τους.

Το υπουργείο Παιδείας έχει τονίσει πως τη φετινή χρονιά ο βασικός στόχος όλων είναι να παραμείνουν ανοιχτά όλα τα τμήματα των σχολείων και η εκπαίδευση να γίνεται διά ζώσης κι όχι μέσα από την πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης.

Με την ευχή να πάνε όλα καλά φέτος, ξεπροβόδισε η Κατερίνα Καραβάτου τα δύο της παιδιά, Αέλια και Αρίωνα για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

H παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παιδιά της, λίγο πριν μπουν στις σχολικές αίθουσες και έγραψε:

«Ας πάνε φέτος όλα καλά! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας, με υγεία και χαρά!»

Η Αέλια και ο Αρίωνας επέστρεψαν στα θρανία, όπως όλα τα παιδάκια, και η Κατερίνα Καραβάτου θέλει να είναι μια όμορφη σχολική χρονιά για μικρούς και μεγάλους.

Η Κατερίνα Καραβάτου συνόδευσε τα παιδιά της στο σχολείο, αφού πάνω απ’ όλα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της, στην ερώτηση «Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα», είχε απαντήσει:

«Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους. Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους».

www.y-o.gr

Πηγή: hellomagazine.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα – Ανέβαλαν το Γάμο τους και Χώρισαν

Σταμάτης Κραουνάκης – Το Εξώδικο στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη Μαρινέλλα

Tips για τη Χειμερινή Βαλίτσα

Νίκος Μουτσινάς – Οι Ευχές για τα Γενέθλιά του και η Γλυκιά Αφιέρωση της Ματίνας Νικολάου

7 Αποδράσεις 1 Ώρα από τη Θεσσαλονίκη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Η Απίστευτη Αποκάλυψη για τον «Σασμό»