Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

Η GENESIS Pharma Κοντά στα Σχολεία Ακριτικών Περιοχών

Ένα νέο πρόγραμμα προσφοράς ξεκινά η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma με στόχο την ενίσχυση των σχολείων ακριτικών περιοχών σε όλη την Ελλάδα, με εξοπλισμό πληροφορικής και την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής τους υποδομής.

 Η GENESIS Pharma Κοντά στα Σχολεία Ακριτικών ΠεριοχώνΠρόκειται για το πρόγραμμα «GENEROUS Γνώση» που δημιουργήθηκε ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σχολικών μονάδων σε υποστηρικτικό εξοπλισμό διδασκαλίας και τεχνολογίας, δίνοντας προτεραιότητα σε απομακρυσμένες νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές.

Πρώτοι σταθμοί του Προγράμματος «GENEROUS Γνώση» ήταν η Κάλυμνος και η Τέλενδος όπου, εντός του Οκτωβρίου, 4 σχολεία παρέλαβαν καινούργιους φορητούς υπολογιστές, σχολικό εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σχολείου και γραφική ύλη για όλο το σχολικό έτος.

 Η GENESIS Pharma Κοντά στα Σχολεία Ακριτικών Περιοχών 2

Η υποστήριξη σχολείων που αντιμετωπίζουν ελλείψεις υποδομών είναι για τη GENESIS Pharma μια μακροχρόνια δέσμευση, που ξεκίνησε ήδη από το 2010, με δράσεις όπως παροχή υπολογιστών και βιβλίων σε σχολικές μονάδες και βιβλιοθήκες σε όλη την ακριτική Ελλάδα, εργασίες αποκατάστασης σχολικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Αττικής, καθώς και διάθεση γευμάτων, μέσω της συμμετοχής της εταιρείας στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» του Ινστιτούτου Prolepsis που στηρίζει σχολεία στα οποία οι μαθητές βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια.

Ο κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, ανέφερε για την πρωτοβουλία: «Πιστεύουμε στη δύναμη των παιδιών και των νέων να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον με εφόδιο τη γνώση, γι’ αυτό και η εκπαίδευση, η επιμόρφωση, αλλά και η κάλυψη αναγκών σχολείων αποτελούν για εμάς μια σημαντική προτεραιότητα εδώ και αρκετά χρόνια.

Η πρόσβαση στην τεχνολογία και η διασφάλιση της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής που διευκολύνει το διδακτικό έργο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε, ώστε παιδιά και στις πιο απομακρυσμένεςπεριοχές της χώρας, στις μικρότερες σχολικές μονάδες, να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία μάθησης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα GENEROUS Γνώση παρακαλούμε απευθυνθείτε:

GENESIS Pharma, Τμήμα Εταιρικής Υπευθυνότητας,
κα Κωνσταντίνα Γαβριελάτου
Τηλ.: 210 648771500 • Fax: 210 6893877

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεστ Αντισωμάτων COVID-19: 4 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζουμε

yoadmin

Τα πιο Συνηθισμένα Λάθη που Κάνετε με τα Αντισηπτικά

a.alefragkis

Αγορά Πλαστών Φαρμάκων από το Διαδίκτυο

yoadmin

Η Βιωσιμότητα της Οικονομίας

yoadmin

Βοηθήστε τους Ειδικούς να Σώσουν τις Ζωές σας

yoadmin

Την Πρωτιά Κατέχει η Βρετανία σε Παγκοσμίως Θνησιμότητα από τον Νέο Κορωνοϊό

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ