Υγεία & Ομορφιά
Image default
Σεξουαλικότητα

Γυναικείος Αυνανισμός – 5 Ασυνήθιστα Μέρη για Πρακτική

Ο αυνανισμός είναι καλός για την υγεία σας και ακόμη καλύτερος για την τόνωση του ηθικού σας!

Γνωρίζοντας μάλιστα κάποια καινούργια και ασυνήθιστα μέρη, μπορείτε να κάνετε αυτήν την πράξη ακόμη πιο συναρπαστική.

Γυναικείος Αυνανισμός - 5 Ασυνήθιστα Μέρη για Πρακτική.

Ας δούμε μερικά ασυνήθιστα μέρη…

1. Στο δοκιμαστήριο

Κάθε φορά που πηγαίνετε σε ένα κατάστημα για να δοκιμάσετε νέα ρούχα, η διαδικασία είναι η ίδια. Η μεγάλη ουρά τείνει να σας αποθαρρύνει.

Τι γίνεται αν, για να σας βοηθήσουμε να περιμένετε, σκεφτείτε τη μικρή απόλαυση που θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας μέσα στο δοκιμαστήριο;

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά συναρπαστικό μέρος στο οποίο κανείς δεν θα σας διακόψει, αρκεί να παραμείνετε διακριτικές!

2. Στο γραφείο

Προφανώς, εάν εργάζεστε σε ανοιχτό χώρο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκο. Αλλά αν είστε αρκετά τυχερές και έχετε το δικό σας γραφείο, μην διστάσετε να κάνετε στον εαυτό σας ένα άτακτο διάλειμμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Αυτό μπορεί να είναι καλό για το ηθικό σας και σίγουρα θα αυξήσετε και την παραγωγικότητά σας! Για να μην ενοχληθείτε και να απολαύσετε πλήρως αυτήν τη στιγμή, φροντίστε να κλειδώσετε την πόρτα του γραφείου σας.

3. Στο αυτοκίνητο

Είτε είστε σταθμευμένες σε ένα parking αυτοκινήτων είτε βρίσκεστε στη μέση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, είστε ελεύθερες να περάσετε τον χρόνο σας κάνοντας «καλό» στον εαυτό σας!

Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα διακριτικές, προκειμένου να μην σας αντιληφθεί κανείς. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάλετε ένα πουλόβερ στα γόνατά σας και… προσπαθήστε να μην είστε πάρα πολύ εκφραστικές.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η αδρεναλίνη και η ερωτική επιθυμία αυξάνονται με τον κίνδυνο και με το ρίσκο. Συνιστάται όμως, όπως είπαμε, διακριτικότητα και προσοχή, για να μην καταλήξετε με κάποια μήνυση στα χέρια σας.

Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα διακριτικές, προκειμένου να μην σας αντιληφθεί κανείς.

4. Στο σινεμά

Σίγουρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός ο αυνανισμός στο σκοτάδι… γνωρίζοντας ότι γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν την ταινία που προβάλλεται.

Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν υπάρχει κανείς δίπλα σας ή πίσω σας, γιατί κάτι τέτοιο θα σας έφερνε σε δύσκολη και αμήχανη κατάσταση… γιατί θα μπορούσε να είναι πραγματικά ενοχλητικό.

Για όσες αισθάνονται την ανάγκη της άμεσης ικανοποίησης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μέρος μπορεί να προσθέσει έναν επιπλέον βαθμό ενθουσιασμού, εξηγούν οι ειδικοί.

5. Στο αεροπλάνο

Ο χρόνος μιας πτήσης μπορεί πολλές φορές να κουράσει και να φαίνεται αιώνιος! Μπορείτε όμως να κάνετε ένα μικρό δωράκι στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και για να «σκοτώσετε» λιγάκι τον χρόνο μέχρι την άφιξή σας.

Προφανώς, δεν μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας… με τόσο κόσμο γύρω σας! Οπότε θα πρέπει να μεταφερθείτε στο μπάνιο του αεροπλάνου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Θα είναι το μυστικό σας… με τον εαυτό σας! Και κανείς δεν θα ξέρει πόσο «διασκεδάζετε» στο μπάνιο του αεροπλάνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε από εκεί με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας… και θα δείτε το υπόλοιπο ταξίδι με διαφορετικό μάτι!

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όσα Πρέπει να Κάνετε Πριν το Σεξ για Ανεπανάληπτους Οργασμούς

Safe Sex

yoadmin

Τροφές που δεν Πρέπει να Τρως πριν το Σεξ

yoadmin

Πόνος στο Στομάχι μετά το Σεξ

yoadmin

Αβαναφίλη και Στυτική Δυσλειτουργία

yoadmin

Η Αποχή από το Σεξ και οι Επιπτώσεις της στην Υγεία

d.tsagkrinos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ