Υγεία & Ομορφιά
Γιατί να Επιλέξουμε Αντηλιακό από το Φαρμακείο;
Προστασία στον Ήλιο

Γιατί να Επιλέξουμε Αντηλιακό από το Φαρμακείο;

Η αντηλιακή φροντίδα αποτελεί την πιο σημαντική φροντίδα για την επιδερμίδα μας.

Όπως συνηθίζω να λέω, το αντηλιακό είναι ένα προϊόν υγείας και όχι ένα προϊόν ομορφιάς και μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και τον τύπο δέρματος.

Γιατί να Επιλέξουμε Αντηλιακό από το Φαρμακείο;

Προστατεύει από τη βλαβερή επίδραση της UV ακτινοβολίας, την πρόωρη γήρανση, τις δυσχρωμίες, το ηλιακό έγκαυμα, τον καρκίνο του δέρματος.

Πλέον, τα αντηλιακά προϊόντα θα τα βρείτε παντού και σε μεγάλη ποικιλία!

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα αντηλιακά προϊόντα που θα βρείτε στο φαρμακείο;

Επιστημονική εξειδίκευση, με αντηλιακά προϊόντα που παράγονται κάτω από αυστηρά κριτήρια, με αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένη με κλινικές μελέτες.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο φαρμακείο είναι ελεγμένα κάτω από δερματολογικό έλεγχο, από παιδιατρικό έλεγχο αν πρόκειται για παιδικά αντηλιακά, ακόμα και οφθαλμολογικό έλεγχο σε πολλές περιπτώσεις.

Προστασία ευρέως φάσματος: Τα αντηλιακά του φαρμακείου προσφέρουν προστασία ευρέως φάσματος!

Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από τον δείκτη SPF, δείκτης προστασίας από UVB, παρέχουν υψηλή προστασία από τη UVA, δείκτης PPD, από την υπέρυθρη ακτινοβολία και το ορατό φώς.

Τα αντηλιακά που θα βρείτε στο φαρμακείο είναι αντηλιακά με πολλές δράσεις.

Έτσι, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προστασία με εξειδικευμένα συστήματα φίλτρων που συχνά συνδυάζονται με αντιοξειδωτικά για να εξουδετερώνουν την επίδραση των ελεύθερων ριζών και να επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν.

Ασφάλεια: Είναι εμπλουτισμένα με συστατικά δερματολογικά ελεγμένα, υψηλής ανοχής για το δέρμα ενώ παράλληλα έχουν αφαιρεθεί συστατικά που έχουν ενοχοποιηθεί για αλλεργίες ή άλλες δερματικές αντιδράσεις.

Πολλαπλά οφέλη περιποίησης: Τα αντηλιακά που θα βρείτε στο φαρμακείο είναι αντηλιακά με πολλές δράσεις.

Πέρα από την ηλιοπροστασία, προσφέρουν εξειδικευμένα οφέλη ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένα με δραστικά συστατικά, καλύπτουν κάθε ειδική ανάγκη, όπως ακμή, φωτοεαυαισθησία, δυσχρωμίες, ρυτίδες, χαλάρωση.

Οικολογική προσέγγιση: Τα αντηλιακά προϊόντα που θα βρείτε στο φαρμακείο είναι απαλλαγμένα από συστατικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Οι περισσότερες εταιρίες πραγματοποιούν μελέτες τόσο στα συστατικά όσο και στις τελικές συνθέσεις, ώστε να είναι φιλικά προς τα θαλάσσια οικοσυστήματα.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Έτσι, τα αντηλιακά που θα βρείτε στο φαρμακείο σέβονται τόσο την επιδερμίδα μας όσο και το περιβάλλον μας και εδώ αξίζει να εστιάσουμε για το καλό του πλανήτη μας!

Ανακεφαλαιώνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο ήλιος μας προσφέρει πολλά οφέλη, αλλά θα πρέπει να τον απολαμβάνουμε με ασφάλεια, ώστε να αποφύγουμε τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης σε αυτόν.

Η επιλογή αντηλιακού για εμάς και την οικογένειά μας αποτελεί ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία μας.

Γι’ αυτό επιλέγουμε αποτελεσματικά αντηλιακά, υψηλής προστασίας, ασφαλή για το δέρμα μας και φιλικά για το περιβάλλον σε υφές που μας ταιριάζουν και μας προσφέρουν καλλυντική ευχαρίστηση!

Όταν το ζητούμενο είναι μια υγιής, λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό μαύρισμα, τα παραπάνω κριτήρια είναι το κλειδί για τη σωστή επιλογή αντηλιακού!

Αλαφάκη Μίκα, Φαρμακοποιός, Ρόδος
www.aegeanpharmacy.gr

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρωμένη Αντηλιακή Προστασία Δέρματος και Μαλλιών

yoadmin

Ηλίαση – Συμπτώματα και Σωστή Αντιμετώπιση

Editor6 pharma

Γιατί οι Άντρες δεν Φοράνε Αντηλιακό;

yoadmin

Ηλιακό Έγκαυμα στα Χείλη – Πώς Προκαλείται και Τρόποι Αντιμετώπισής του

d.tsagkrinos

Ηλιακά Εγκαύματα – Οι Πρώτες Βοήθειες

yoadmin

Συνηθισμένα Λάθη που Κάνουμε με την Αντηλιακή μας Προστασία

d.tsagkrinos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ