Υγεία & Ομορφιά
Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα Μύθοι και Αλήθειες
Gold Διατροφή

Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα – Μύθοι και Αλήθειες

Γενετική τροποποίηση είναι η απομόνωση επιλεγμένων γονιδίων από έναν οργανισμό, ζωικό, φυτικό ή μικροβιακό, και η με τεχνικό τρόπο εισαγωγή αυτών των γονιδίων σε ίδιο ή εντελώς διαφορετικό οργανισμό, με σκοπό να δημιουργηθούν είδη με νέες ιδιότητες. Με την τεχνική του ανασυνδυασμένου DNA παράγονται τροποποιημένοι σπόροι, τρόφιμα με βελτιωμένη γεύση, ρύζι εμπλουτισμένο σε βιταμίνη Α, βελτιωμένου χρώματος φρούτα και λαχανικά κ.λπ. Η εφαρμογή όμως αυτής της τεχνολογίας, προκάλεσε από την αρχή πολλές ανησυχίες και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα κοινωνικοεπιστημονικά θέματα της εποχής. Στις ΗΠΑ, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (ΓΤΤ) είναι σε μεγάλο ποσοστό αποδεκτά από τους καταναλωτές....
Αυτή η ανάρτηση είναι διαθέσιμη μόνο σε Gold μέλη. Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, αν είστε ήδη μέλος παρακαλούμε κάντε Είσοδο / Εγγραφή ή αγοράστε την εφ' όρου ζωής συνδρομή Μόνιμη πρόσβαση στα Gold άρθρα και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα.

Gold Membership

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Διαφορετικά Είδη Οργασμού

Bάνα Νικολαίδου

Οι Τροφές που Μειώνουν τα Συμπτώματα του Διαβήτη

Bάνα Νικολαίδου

Πόδια, Δάχτυλα και Υγεία

Bάνα Νικολαίδου

Ποιες Είναι οι «Μαγικές» Τροφές που Καταπολεμούν τις Ρυτίδες

d.tsagkrinos

Εγκυμοσύνη και Τοξικό Περιβάλλον

yoadmin

Διατροφή Χωρίς Γλυκαντικά – Τα Οφέλη στο Σώμα σας