Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες

Ο ΕΟΠΥΥ ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση του με τους 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους και τους 40.000 παρόχους, με την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την εξοικονόμηση πόρων, ο ΕΟΠΥΥ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και προχωρά σε νέο σύστημα έγκρισης και διαχείρισης νοσηλείας σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων υψηλού κόστους και στην πλήρη ενεργοποίηση του ασφαλιστικού φακέλου του ασθενή.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο την έγκριση εισαγωγής και εξόδου ασθενούς από κλειστή νοσηλεία σε δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Επίσης, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενστάσεων και την αυτόματη παραλαβή ασφαλιστικής/φορολογικής ενημερότητας.

Οσον αφορά τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), έχει αναπτυχθεί και ενεργοποιείται, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων, που σημαίνει ότι ο θεράπων γιατρός χορηγεί το φάρμακο και ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ προχωρά στην έγκριση σε πραγματικό χρόνο.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση Καπνίσματος και σε Ανοιχτούς Χώρους

yoadmin

Τι Είπε ο Υπουργός Υγείας στη Γενική Συνέλευση του ΠΟΥ

yoadmin

Covid-19: Νέα Μέθοδος Επιδημιολογίας Ανιχνεύει τον Αριθμό των Προσβληθέντων Ατόμων

yoadmin

Κορωνοϊός – Δεν Συστήνεται η Γενικευμένη Χρήση Μάσκας και Γαντιών Μίας Χρήσης Εκτός Σπιτιού

yoadmin

Οι Υποσχέσεις της Υδροξυχλωροκίνης κατά του Κορωνοϊού

yoadmin

Αυτή Είναι η Διατροφή που Συμβάλλει στη Μακροζωία Σύμφωνα με τους Επιστήμονες

a.alefragkis

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ