Υγεία & Ομορφιά
ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y
Επικαιρότητα

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες

Ο ΕΟΠΥΥ ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση του με τους 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους και τους 40.000 παρόχους, με την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την εξοικονόμηση πόρων, ο ΕΟΠΥΥ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και προχωρά σε νέο σύστημα έγκρισης και διαχείρισης νοσηλείας σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων υψηλού κόστους και στην πλήρη ενεργοποίηση του ασφαλιστικού φακέλου του ασθενή.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο την έγκριση εισαγωγής και εξόδου ασθενούς από κλειστή νοσηλεία σε δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Επίσης, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενστάσεων και την αυτόματη παραλαβή ασφαλιστικής/φορολογικής ενημερότητας.

Οσον αφορά τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), έχει αναπτυχθεί και ενεργοποιείται, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων, που σημαίνει ότι ο θεράπων γιατρός χορηγεί το φάρμακο και ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ προχωρά στην έγκριση σε πραγματικό χρόνο.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γραμμή Επειγόντων Οδοντιατρικών Περιστατικών

Πώς θα Καταλάβετε ότι η Σχέση σας δεν σας Ικανοποιεί μετά την Καραντίνα

COVID-19 και Εμβολιασμός σε Έγκυες και Θηλάζουσες Γυναίκες

Η Σωστή Χρήση των Κλιματιστικών για την Αποφυγή της Διάδοσης του Κορωνοϊού

yoadmin

ΠΟΥ – Η Αντοχή στα Αντιβιοτικά Μία Από τις Μεγαλύτερες Απειλές για την Υγεία Παγκοσμίως

d.tsagkrinos

Γιατί Πρέπει να Κάνουμε Καθημερινά Μπάνιο στη Διάρκεια της Καραντίνας

d.tsagkrinos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ