Υγεία & Ομορφιά
Image default
Επικαιρότητα

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες

Ο ΕΟΠΥΥ ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση του με τους 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους και τους 40.000 παρόχους, με την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την εξοικονόμηση πόρων, ο ΕΟΠΥΥ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και προχωρά σε νέο σύστημα έγκρισης και διαχείρισης νοσηλείας σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων υψηλού κόστους και στην πλήρη ενεργοποίηση του ασφαλιστικού φακέλου του ασθενή.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο την έγκριση εισαγωγής και εξόδου ασθενούς από κλειστή νοσηλεία σε δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Επίσης, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενστάσεων και την αυτόματη παραλαβή ασφαλιστικής/φορολογικής ενημερότητας.

Οσον αφορά τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), έχει αναπτυχθεί και ενεργοποιείται, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων, που σημαίνει ότι ο θεράπων γιατρός χορηγεί το φάρμακο και ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ προχωρά στην έγκριση σε πραγματικό χρόνο.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Έντονα Χορευτικά Προγράμματα των Γυμναστηρίων Μπορούν να Οδηγήσουν σε Γρήγορη Εξάπλωση του Κορωνοϊού

yoadmin

Τα Χαρτονομίσματα Μολύνονται πιο Εύκολα σε Σχέση με τα Κέρματα

yoadmin

Kορωνοϊός και Aλλεργίες

yoadmin

Γρίπη – Στους 60 οι Νεκροί και 195 σε ΜΕΘ

d.tsagkrinos

Τίθεται σε Εφαρμογή η Διάθεση των ΦΥΚ από τα Ιδιωτικά Φαρμακεία

yoadmin

Κορωνοϊός – Βρέθηκε Δεύτερη Πύλη Εισόδου του Ιού στα Ανθρώπινα Κύτταρα

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ