Υγεία & Ομορφιά
ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y
ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες
Επικαιρότητα

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες

Ο ΕΟΠΥΥ ανοίγει νέα σελίδα στη σχέση του με τους 11 εκατομμύρια ασφαλισμένους και τους 40.000 παρόχους, με την ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΕΟΠΥΥ και Νέοι Δίαυλοι Επικοινωνίας με τους Πολίτες Y

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την εξοικονόμηση πόρων, ο ΕΟΠΥΥ επενδύει στις νέες τεχνολογίες και προχωρά σε νέο σύστημα έγκρισης και διαχείρισης νοσηλείας σε πραγματικό χρόνο, στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων υψηλού κόστους και στην πλήρη ενεργοποίηση του ασφαλιστικού φακέλου του ασθενή.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί σε πραγματικό χρόνο την έγκριση εισαγωγής και εξόδου ασθενούς από κλειστή νοσηλεία σε δευτεροβάθμιες δομές υγείας.

Επίσης, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει το σύστημα των ηλεκτρονικών ενστάσεων και την αυτόματη παραλαβή ασφαλιστικής/φορολογικής ενημερότητας.

Οσον αφορά τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ), έχει αναπτυχθεί και ενεργοποιείται, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, σύστημα ηλεκτρονικής προέγκρισης φαρμάκων, που σημαίνει ότι ο θεράπων γιατρός χορηγεί το φάρμακο και ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ προχωρά στην έγκριση σε πραγματικό χρόνο.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λακωνία – Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία ο Δρόμος της Ωραίας Ελένης

Κορωνοϊός – Ερευνητές Ξεκινούν Μελέτη για το αν η Νικοτίνη Μπορεί να Καταπολεμήσει τον Ιό

admin

Ευλογιά των Πιθήκων – Ενημέρωση από την ΕΔΑΕ

Προγνωστικό Εργαλείο AI Προβλέπει με Ακρίβεια την Εμφάνιση Καρδιαγγειακής Νόσου

Η Διάρροια και οι Εμετοί Είναι Βασικό Σύμπτωμα της COVID-19 στα Παιδιά, Συχνότερο από τον Βήχα

Ημέρα Σιδηροπενίας – Μια Διεθνής Πρωτοβουλία Ευαισθητοποίησης

admin

Νέα Μελέτη – Προβληματικά τα Επίπεδα της Μοναξιάς σε Πολλές Χώρες

ΣΦΕΕ – EFPIA: Η Λύση δεν Είναι η Άρση της Πατέντας

O Κίνδυνος Άνοιας Εμφανίζει Διαχρονικά Σταθερή Πτωτική Τάση

admin

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. για την Ημέρα του Διαβήτη

admin

Σημαντικά Αυξημένος ο Κίνδυνος Διαβήτη Τύπου 1 για τα Παιδιά που Πέρασαν Covid-19

Η Λοίμωξη από τον Ιό SARS-CoV-2 Είναι Πολυσυστηματική Νόσος

admin