Υγεία & Ομορφιά
Image default
Προβλήματα στο Σεξ Φροντίδα για τον Άνδρα

Ενισχύστε Φυσικά τη Λίμπιντό σας

Επίσης, βοηθά στην παραγωγή του νιτρικού οξειδίου και έχει αγγειοδιασταλτική δράση (ιδιότητα που έχει και η ιστιδίνη), με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και να βελτιώνεται η σεξουαλική λειτουργία.

Το Maca, πέρα από τη δράση του στη λίμπιντο και το ανδρικό αναπαραγωγικό, είναι ένα πολυθρεπτικό φυτό που τονώνει τον οργανισμό.

Τι Πρέπει να Προσέξουμε: Το Maca περιέχει ιώδιο και πρέπει να αποφεύγεται η υπέρβαση της δόσης του, ειδικά σε άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς.

Επίσης, πρέπει να ζητείται η σύμφωνη γνώμη του γιατρού πριν χρησιμοποιηθεί σε άτομα με υπέρταση (μπορεί να μειώσει τη δράση των αντι-υπερτασικών φαρμάκων).

Saw Palmetto: Το Saw Palmetto (Serenoa serrulata) είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υγεία του προστάτη, συμβάλλοντας στη διατήρηση του προστάτη σε φυσιολογικό μέγεθος και στην καλή του λειτουργία.

Συνήθως χρειάζονται 4 με 6 εβδομάδες χρήσης για να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Για το Saw Palmetto έχει επίσης αποδειχθεί ότι μπορεί να μετριάσει συμπτώματα όπως η συχνοουρία, καθώς και η δυσκολία και ο πόνος στην ούρηση.

Επίσης, λόγω της διουρητικής του δράσης μπορεί να μειώσει την κατακράτηση υγρών.

Συνήθως χρειάζονται 4 με 6 εβδομάδες χρήσης για να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Τι Πρέπει να Προσέξουμε: Το Saw Palmetto δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με φάρμακα για την υπερπλασία του προστάτη ή διουρητικά χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

Τα παραπάνω φυτά, παρά τα πολλαπλά οφέλη που έχουν στην υγεία, μπορεί να μην ενδείκνυνται σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αν λοιπόν, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας προτείνεται να συμβουλευτείτε τον Γιατρό ή τον Φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση τους.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεστοστερόνη – Ποιες Είναι οι Τροφές που την Ανεβάζουν

Η Σωστή Ρουτίνα Αντιγήρανσης για τον Άνδρα

Η Συμβολή της Ντομάτας στο Ανδρικό Σπέρμα

yoadmin

Άσκηση – 4 Σημάδια ότι Χάνετε Μυϊκή Μάζα και Όχι Λίπος

Σεξουαλική Ζωή και Άγχος

Bάνα Νικολαίδου

Η Εξειδικευμένη Φροντίδα για την Ανδρική Επιδερμίδα

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ