Υγεία & Ομορφιά
Το Maca, πέρα από τη δράση του στη λίμπιντο και το ανδρικό αναπαραγωγικό, είναι ένα πολυθρεπτικό φυτό που τονώνει τον οργανισμό.
Προβλήματα στο Σεξ Φροντίδα για τον Άνδρα

Ενισχύστε Φυσικά τη Λίμπιντό σας

Επίσης, βοηθά στην παραγωγή του νιτρικού οξειδίου και έχει αγγειοδιασταλτική δράση (ιδιότητα που έχει και η ιστιδίνη), με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και να βελτιώνεται η σεξουαλική λειτουργία.

Το Maca, πέρα από τη δράση του στη λίμπιντο και το ανδρικό αναπαραγωγικό, είναι ένα πολυθρεπτικό φυτό που τονώνει τον οργανισμό.

Τι Πρέπει να Προσέξουμε: Το Maca περιέχει ιώδιο και πρέπει να αποφεύγεται η υπέρβαση της δόσης του, ειδικά σε άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς.

Επίσης, πρέπει να ζητείται η σύμφωνη γνώμη του γιατρού πριν χρησιμοποιηθεί σε άτομα με υπέρταση (μπορεί να μειώσει τη δράση των αντι-υπερτασικών φαρμάκων).

Saw Palmetto: Το Saw Palmetto (Serenoa serrulata) είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υγεία του προστάτη, συμβάλλοντας στη διατήρηση του προστάτη σε φυσιολογικό μέγεθος και στην καλή του λειτουργία.

Συνήθως χρειάζονται 4 με 6 εβδομάδες χρήσης για να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Για το Saw Palmetto έχει επίσης αποδειχθεί ότι μπορεί να μετριάσει συμπτώματα όπως η συχνοουρία, καθώς και η δυσκολία και ο πόνος στην ούρηση.

Επίσης, λόγω της διουρητικής του δράσης μπορεί να μειώσει την κατακράτηση υγρών.

Συνήθως χρειάζονται 4 με 6 εβδομάδες χρήσης για να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Τι Πρέπει να Προσέξουμε: Το Saw Palmetto δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με φάρμακα για την υπερπλασία του προστάτη ή διουρητικά χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

Τα παραπάνω φυτά, παρά τα πολλαπλά οφέλη που έχουν στην υγεία, μπορεί να μην ενδείκνυνται σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αν λοιπόν, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας προτείνεται να συμβουλευτείτε τον Γιατρό ή τον Φαρμακοποιό σας πριν τη χρήση τους.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φυσική Προστασία και Θεραπεία του Προστάτη

yoadmin

Κυστίτιδα- Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Bάνα Νικολαίδου

Πώς να Αντιμετωπίσετε μια Ξαφνική Απώλεια Στύσης

Editor6 pharma

Φυσικοί Τρόποι για να Ενισχύσετε την Τεστοστερόνη σας

Πώς Αλλάζει η Στύση με το Πέρασμα της Ηλικίας

Bάνα Νικολαίδου

Φροντίδα για τον Άνδρα – Ποια Βραδινή Ρουτίνα Πρέπει να Υιοθετήσετε για να Ξυπνάτε πιο Όμορφοι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ