Υγεία & Ομορφιά
Εκτός από το άγχος του «τι κάνω τώρα με ένα τόσο δα μικρούλη;», έρχεται τα τελευταία χρόνια να προστεθεί και ένα ακόμα άγχος, αυτό των τροφικών αλλεργιών.
Gold Αλλεργίες

Διατροφικές Αλλεργίες στα Βρέφη

Έχετε μόλις καλωσορίσει στην οικογένειά σας ένα νέο μωρό. Εκτός από το άγχος του «τι κάνω τώρα με ένα τόσο δα μικρούλη;», έρχεται τα τελευταία χρόνια να προστεθεί και ένα ακόμα άγχος, αυτό των τροφικών αλλεργιών. Κερδίζουν έδαφος, δυστυχώς, ολοένα και περισσότερο, καθώς κάνουν την εμφάνισή τους αναπάντεχα και ταλαιπωρούν τόσο τους γονείς όσο και το ίδιο το παιδί. Περίπου το 25% των παιδιών υποφέρει από κάποια αλλεργία. Οι περισσότερες είναι χρόνιες και ορισμένες είναι δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού, αν δεν διαγνωσθούν έγκαιρα και αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά.
Αυτή η ανάρτηση είναι διαθέσιμη μόνο σε Gold μέλη. Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, αν είστε ήδη μέλος παρακαλούμε κάντε Είσοδο / Εγγραφή ή αγοράστε την εφ' όρου ζωής συνδρομή Μόνιμη πρόσβαση στα Gold άρθρα και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα.

Gold Membership

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Λάθη που μας Παχαίνουν και Εμποδίζουν την Απώλεια Βάρους

yoadmin

Χολίνη – Γιατί Είναι Απαραίτητη και πού τη Βρίσκουμε

Πρόωρη Εκσπερμάτιση – Πώς να μη σας Συμβεί

Bάνα Νικολαίδου

Τύποι Ακμής – Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για την Αντιμετώπισή τους

Editor6 pharma

Εναλλακτικοί Τρόποι για να Κόψετε το Κάπνισμα

d.tsagkrinos

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τη ΧΑΠ