Υγεία & Ομορφιά
Image default
Εταιρικά Νέα

Bioderma, Ένα Brand του Ομίλου NAOS

Ο όμιλος NAOS έχει σημαντική παρουσία διεθνώς στον κλάδο της Φροντίδας του Δέρματος, μέσα από την επιτυχία των 3 μαρκών του: Bioderma, Institut Esthederm και Etat Pur.

Σκοπός του ομίλου είναι να προβάλει τις αξίες της ανθρώπινης φροντίδας στον χώρο της ομορφιάς (Υγεία, Ομορφιά, Ευ Ζην).

naos

Η υπογραφή “Care first”, ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της NAOS σχετικά με τη φροντίδα που θέλει να παρέχει ο όμιλος στον κόσμο: υγεία, ευ ζην, αποτελεσματικότητα, στοργή και αγάπη.

Πιστεύουμε στην οικοβιολογία για την καλύτερη προστασία του οικοσυστήματος του δέρματος και την ενδυνάμωση των φυσικών του μηχανισμών. Η οικοβιολογία βασίζεται στην αρχή πως το δέρμα είναι ένα οικοσύστημα που εξελίσσεται συνεχώς κι αντιδρά με το περιβάλλον του, του οποίου οι φυσικοί πόροι και μηχανισμοί πρέπει να διατηρηθούν. Αντί να θεραπεύουμε υπερβολικά το δέρμα, πρέπει να το μάθουμε να λειτουργεί φυσιολογικά…

Το όνομα NAOS προέρχεται από ένα αστέρι που ανήκει στον αστερισμό Puppis, το οποίο, μια μέρα, θα είναι ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια στον ουρανό. Το σύμβολο του αστεριού απηχεί την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, του Antoine de Saint-Exupéry, το ποιητικό όραμα του οποίου για τις ανθρώπινες σχέσεις, ενέπνευσε το ανθρωπιστικό όραμα του ιδρυτή της NAOS.

Bioderma

Photoderm

H BIODERMA δεσμεύεται για υψηλή αντηλιακή προστασία μέσω της Photoderm:

Μια μεγάλη σειρά από αντηλιακά προϊόντα που εξασφαλίζουν δερματολογική ασφάλεια ενώ παράλληλα προστατεύουν.

Η PHOTODERM ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΕ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Προϊόντα προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους δέρματος και της ηλιακής ακτινοβολίας με το πιο εξειδικευμένο σύστημα φίλτρων για την UV ακτινοβολία, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία ανταποκρίνεται σε όλα τα θέματα σχετικά με την αντηλιακή προστασία: το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, φωτοευαισθησία, δέρμα με ακμή κλπ.

Η κατοχυρωμένη καινοτομία BIOPROTECTION

Η πατέντα BIOPROTECTION δρα σαν μία πραγματική πηγή ενέργειας για το δέρμα καθώς ενισχύει τα κύτταρα ενδυναμώνοντας τη φυσική τους άμυνα απέναντι στις ακτίνες UV.

Ενισχύοντας τους φυσικούς, βιολογικούς μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος, το δέρμα είναι προστατευμένο πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο… Γιατί η καλύτερη προστασία είναι εκείνη που γίνεται εσωτερικά στο δέρμα.

Photoderm AKN T40ml Photoderm Apres soleil 200ml Photoderm brume Photoderm BRONZ Huile seche SPF50plus F200ml MAD fev 2019 2 Photoderm MAX Lait famille 250 ml MAD fev 2019 2

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Αλεξία Παπαδημητρίου, Digital & PR Manager – Greece: 
Τ. 210 283 5438
Κ. 697 271 8864
alexia.papadimitriou@gr.naos.com
www.naos.com / www.bioderma.gr

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OTOSAN Nasal Wash, Ρινικές Πλύσεις Νέας Γενιάς

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ Συμπληρώνει 1 Χρόνο Επιτυχημένης Λειτουργίας

yoadmin

Περιττά Κιλά; Γιατί να Περιμένεις; Χάσε Βάρος και Διατήρησέ το!

yoadmin

Benlif – Ο Φυσικός Σύμμαχος στην Αντιμετώπιση του Κρυολογήματος

yoadmin

Η Bayer Παρούσα στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

yoadmin

Τα Diabetes Congress Highlights Πραγματοποιήθηκαν με Μεγάλη Επιτυχία

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ