Υγεία & Ομορφιά
anavafil
Σεξουαλικότητα

Αβαναφίλη και Στυτική Δυσλειτουργία

Η Αβαναφίλη (avanafil) βοηθάει τους άνδρες να πετύχουν στύση σε λιγότερο από 15 λεπτά και να τη διατηρήσουν για περισσότερο από 6 ώρες.

Με την ταχύτερη έναρξη δράσης από τις άλλες δραστικές ουσίες της κατηγορίας της επιτρέπει τον αυθορμητισμό και την αποτελεσματικότητα που έχουν μεγάλη αξία για το γενικό ανδρικό πληθυσμό αλλά και τους δύσκολα θεραπευόμενους πληθυσμούς με στυτική δυσλειτουργία.

anavafil

Η Αβαναφίλη (avanafil), βελτιώνει τη στυτική λειτουργία στους ενήλικες άνδρες με ήπια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη ή των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία μετά από ριζική προστατεκτομή.

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί μία κατάσταση που συνδέεται ισχυρά με χαμηλή φυσική και συναισθηματική ικανοποίηση και έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των ανδρών και των συντρόφων τους, καθώς και στην αυτοπεποίθηση των ανδρών, τις σχέσεις και την αυτοεκτίμησή τους.

Η Αβαναφίλη (avanafil), εγκεκριμένη τόσο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA και από τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό (ΕΜΑ), κυκλοφορεί σε δοσολογίες των 50, 100 και 200 mg και χορηγείται με συνταγή γιατρού.

Συστήνεται η λήψη περίπου 15-30 λεπτά πριν την σεξουαλική δραστηριότητα και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται περισσότερες από μια δόση την ημέρα.

Πρόκειται για έναν ακόμη αναστολέα της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), που δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου φωσφοδιεστεράσης, το οποίο συνήθως διασπά την κυκλική µονοφωσφορική γουανοσίνη (cGMP).

anavafil1

Πως δρά; Κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής σεξουαλικής διέγερσης παράγεται στο πέος η cGMP, η οποία προκαλεί τη χαλάρωση του λείου μυϊκού ιστού του πέους (σηραγγώδες σώμα), επιτρέποντας την εισροή του αίματος στο σηραγγώδες σώμα, με αποτέλεσμα την επίτευξη της στύσης.

Αναστέλλοντας τη διάσπαση της cGMP, η αβαναφίλη ενισχύει την επίδρασή της στη στυτική λειτουργία.

Για την πρόκληση στύσης όμως, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σεξουαλική διέγερση.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεξ – Τα Λάθη που δεν Πρέπει να Κάνουν οι Γυναίκες

Γιατί Πρέπει να Δίνετε Σημασία στους Οργασμούς σας

Bάνα Νικολαίδου

Πώς Συνδέεται η Ανεργία με τη Σεξουαλική μας Ζωή

d.tsagkrinos

Πώς θα Ενισχύσετε την Πεσμένη σας Λίμπιντο

yoadmin

Safe Sex

yoadmin

Γυναικείος Οργασμός – Ποιες Είναι οι Καλύτερες Στάσεις του Σεξ για να τον Πετύχετε

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ