Υγεία & Ομορφιά
Επικαιρότητα

Ανάκληση Νοθευμένου Μελιού από τον ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση νοθευμένου μελιού από την αγορά προχωρά η Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ανάκληση Νοθευμένου Μελιού από τον ΕΦΕΤ.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ διαπίστωσε την εμπορία προϊόντος το οποίο, επισημαίνεται ως 100% μέλι ανθέων, ενώ κρίθηκε να είναι μη κανονικό/νοθευμένο με εξωγενή σάκχαρα και προσθήκη αμυλοσιροπίου.

Πρόκειται για 100% μέλι ανθέων σε stick – συσκευασία των 800 γραμμαρίων (100 τεμάχια των 8 γραμμαρίων έκαστο) με την εμπορική ονομασία Royal honey σε χάρτινη κλειστή συσκευασία 800 γρ, με αριθμό παρτίδας L06022020 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 06/01/2022.

Το προϊόν παράγεται και συσκευάζεται στην ΕΕ με στοιχεία εγκατάστασης BG 16.18085 για την COFFEELAND ΜΟΝ. ΕΠΕ, 1Ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής οδού, Τ.Κ. 57000, Θεσσαλονίκη και διακινήθηκε από την επιχείρηση Διαμαντής Μασούτης AE, Υποκατάστημα Χονδρικής Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

www.y-o.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Χρήση της Μάσκας ως Μέτρο Πρόληψης Κατά της Διασποράς του Κορωνοϊού

Οδηγίες του CDC Σχετικά με την Εορταστική Περίοδο Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας

Εμβόλια mRNA – Το Δώρο της Επιστήμης ως Όπλο Ενάντια στην Πανδημία

Κορωνοϊός – Ο Εχθρός Πλέον δεν Είναι Αόρατος

admin

Διακίνηση μη Εγκεκριμένων Προϊόντων μέσω Διαδικτύου

admin

Αυξημένη η Επιβάρυνση των Ασφαλισμένων για τα Φάρμακα

admin

Η Pfizer Hellas Υπερήφανος Χορηγός της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο του Π.Α.Ο. ΑμεΑ

Το Κ.Ε.Φ.Ι. Ξεκινά το Πρόγραμμα Μαζί και στο Σπίτι

admin

Βερνίκι Νυχιών Ανιχνεύει Ναρκωτικές Ουσίες

admin

Τα Εμβόλια mRNA κατά της Covid-19 είναι Ασφαλή και Αποτελεσματικά για τις Έγκυες ενώ Περνάνε Αντισώματα και στα Μωρά

Evi Makavelou

Νέα Τεχνολογία από την Amazon θα Ερμηνεύει τη Φωνή του Χρήστη

admin

ΙΣΑ – Κρατήστε Ανοικτά τα Ιατρεία για να Προστατέψετε τους Ασθενείς

admin
Εγγραφείτε στο Newsletter