Υγεία & Ομορφιά
Image default
Σεξ Σεξουαλικότητα

5 Tips που θα Εκτοξεύσουν τη Λίμπιντο

Όσον αφορά τη σεξουαλική υγεία σε ένα ζευγάρι, θα πρέπει να είστε ευφάνταστοι και να επιλέγετε σεξουαλικές στάσεις που διεγείρουν περισσότερο τη γυναικεία λίμπιντο, έτσι ώστε στο τέλος να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι!

5 Tips που θα Εκτοξεύσουν τη Λίμπιντο.

1. Μην παραλείπετε τα προκαταρκτικά

Μερικοί άνδρες επικεντρώνονται στην κολπική διείσδυση. Καθ’ αυτόν τον τρόπο προσπερνούν θα λέγαμε τα πρώτα απολαυστικά στάδια των προκαταρκτικών, που αν μη τι άλλο διεγείρουν και τον άνδρα αλλά και τη γυναίκα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσετε τη γυναικεία λίμπιντο και τα προκαταρκτικά είναι ένας πολύ απολαυστικός και αποδεδειγμένος τρόπος ενίσχυσης! Ένα απαλό μασάζ, φιλιά σε όλο το σώμα, χάδια… όλα αυτά ενισχύουν την ερωτική διάθεση.

2. Ενισχύστε τη λίμπιντο

Η αιδοιολειξία ή αιδοιολειξία αποτελεί μορφή στοματικού σεξ που πραγματοποιείται από ένα άτομο στο αιδοίο ή στον κόλπο της γυναίκας. Η κλειτορίδα αποτελεί το πιο σεξουαλικά ευαίσθητο μέρος των ανθρώπινων θηλυκών οργάνων και η διέγερσή της είναι ικανή να οδηγήσει σε οργασμό.

Βρείτε λοιπόν μία άνετη στάση και χαλαρώστε. Στην ιδανική περίπτωση, η γυναίκα ξαπλώνει με την πλάτη, με τα πόδια της ανοιχτά και τα γόνατά της ελαφρώς λυγισμένα. Στη συνέχεια, ο άνδρας ξαπλώνει μπρούμυτα με το κεφάλι του στραμμένο προς το αιδοίο και χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του… ξεκινά το «παιχνίδι».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που ένα άτομο μπορεί χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του στην αιδοιολειξία. Δύο από αυτούς είναι η χρήση της μαλακής, επίπεδης γλώσσας που κάνει απαλές κινήσεις, και το πιο δυνατό, επίμονο άγγιγμα, με την άκρη της γλώσσας. Πολλές γυναίκες προτιμούν έναν από τους δύο τρόπους, ενώ σε άλλες αρέσει ο συνδυασμός.

Όσον αφορά τη σεξουαλική υγεία σε ένα ζευγάρι, θα πρέπει να είστε ευφάνταστοι και να επιλέγετε σεξουαλικές στάσεις που διεγείρουν περισσότερο τη γυναικεία λίμπιντο.

3. Διέγερση της κλειτορίδας

Για να διευκολύνετε τον οργασμό της κλειτορίδας, μπορείτε να υιοθετήσετε μία πικάντικη στάση που να μην επιβάλλει τη χρήση κρεβατιού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα θα πρέπει να κάθεται στην άκρη ενός επίπλου (πχ. γραφείο, τραπεζαρία, κ.λπ.).

Ο άνδρας πλησιάζει και έτσι η γυναίκα μπορεί να τον αγκαλιάσει με τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη του. Για επιπλέον στήριξη, η γυναίκα μπορεί να ακουμπάει με τα χέρια της προς τα πίσω στο έπιπλο.

Επιλέξτε ένα έπιπλο με το ιδανικό ύψος, ώστε να μην χρειάζεται ο άνδρας να στέκεται στις μύτες των ποδιών του. Στην εν λόγω στάση, μπορείτε να αλλάζετε τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης, αυξάνοντας έτσι την απόλαυση και για τους δύο!

4. Κολπικός οργασμός

Η ιεραποστολική, είναι μία από τις κλασικές σεξουαλικές στάσεις, την οποία κακώς αποφεύγετε! Πρόκειται για μία στάση που ευνοεί την απόλαυση και τον κολπικό οργασμό.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της στάσης, είναι ότι επιτρέπει στο πέος να χαϊδεύει την κλειτορίδα της γυναίκας και να ενισχύει τον ενθουσιασμό και τη «λίπανση».

Όντας ξαπλωμένη, μπορεί παράλληλα να τυλίξετε τα πόδια σας γύρω από τη λεκάνη του άνδρα, για να επιτύχετε βαθύτερη διείσδυση.

5. Έντονος οργασμός

Μπορεί στον σύντροφό σας να αρέσει να είναι ο «κυρίαρχος» στο σεξ, αλλά εφαρμόζοντας τη στάση όπου ο άνδρας ξαπλώνει με την πλάτη και εσείς κάθεστε επάνω του, μπορείτε να επιτύχετε έναν έντονο οργασμό.

Και αυτό επειδή καθ΄ αυτόν τον τρόπο η διείσδυση είναι μεγάλη, όπως και η τριβή, ενώ παράλληλα ο άνδρας μπορεί να σας χαϊδεύει το στήθος, την κλειτορίδα, τους γλουτούς… μεγιστοποιώντας την απόλαυση!

Εσείς μπορείτε να τον καθοδηγείτε και να ρυθμίζετε την ένταση και το βάθος της διείσδυσης.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροφές που δεν Πρέπει να Τρως πριν το Σεξ

yoadmin

10 Μύθοι για το Σεξ που δεν Πρέπει να Πιστεύετε

d.tsagkrinos

Πώς θα Κάνετε Καλύτερο Σεξ με Λιγότερο Άγχος

Bάνα Νικολαίδου

Καλοκαίρι, Σεξ, Προβλήματα και Ροκ εν Ρολ;

yoadmin

Αβαναφίλη και Στυτική Δυσλειτουργία

yoadmin

Η Κλειτορίδα Αυτή η Άγνωστη

Editor6 pharma

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ