Υγεία & Ομορφιά
Image default
Restricted

5 Στάσεις που οι Γυναίκες Μισούν στο Κρεβάτι

Αν και πολλές στάσεις του σεξ είναι ευρέως διαδεδομένες και αρέσουν πολύ στους άνδρες, εντούτοις ορισμένες από αυτές δεν είναι ιδιαίτερα αρεστές στις γυναίκες, σε σημείο να τις μισούν και να κάνουν τα πάντα για να τις αποφύγουν!

Ας δούμε 5 στάσεις που μισούν οι γυναίκες…

5 Στάσεις που οι Γυναίκες Μισούν στο Κρεβάτι.

Στάση Νο1 – «Στα τέσσερα»

Για να επιτευχθεί αυτή η στάση, η γυναίκα θα πρέπει να γονατίσει έχοντας κλειστά τα πόδια της και να ακουμπάει τα χέρια της μπροστά.

Η στάση αυτή επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση και, επιπλέον, δεδομένου ότι τα πόδια της γυναίκας είναι κλειστά, η απόλαυση της τριβής είναι μεγαλύτερη.

Η συγκεκριμένη στάση θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μαλακές και λείες επιφάνειες, για να μην υπάρξει τραυματισμός, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις «μαραθωνοδρόμων» στο σεξ!

Η στάση «στα τέσσερα», επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο από τον άνδρα, ο οποίος μπορεί να ρυθμίζει την ένταση, τον ρυθμό, να χαϊδεύει παράλληλα την πλάτη της συντρόφου του, το στήθος της, τους γοφούς της, την κλειτορίδα της, κ.λπ.

Ορισμένες γυναίκες όμως δεν αρέσκονται στην ιδέα αυτής της στάσης, επειδή τη θεωρούν υποτιμητική, σύμφωνα με τους ειδικούς σεξολόγους.

Επιπλέον, η στάση αυτή επιτρέπει στο πέος να ακουμπά στο κάτω μέρος του κόλπου, κάτι που μπορεί να είναι δυσάρεστο, ακόμη και οδυνηρό για μία γυναίκα.

Τέλος, πολλές γυναίκες φοβούνται τη διείσδυση στην πρωκτική περιοχή. Μπορεί λοιπόν η στάση αυτή να είναι κλασική και να εκτιμάται από τους άνδρες, αλλά όχι και τόσο από τις γυναίκες!

Στάση Νο2 – 69

Η στάση 69 είναι μια στάση του σεξ, στην οποία δύο άτομα ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε το στόμα του κάθε ατόμου να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό έρωτα.

Οι συμμετέχοντες είναι ανεστραμμένοι ο ένας ως προς τον άλλον, όπως οι αριθμοί 6 και 9 του αριθμού 69, εξού και η ονομασία της στάσης.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, σε ορισμένες γυναίκες δεν αρέσει η συγκεκριμένη στάση, επειδή δυσκολεύονται να παραμείνουν σε επαφή με τις αισθήσεις τους, απορροφημένες από την ευχαρίστηση που προσπαθούν να προσφέρουν στον σύντροφό τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της στάσης, είναι αδύνατον το ζευγάρι να έχει οπτική επαφή, να φιληθεί ή να υπάρξει διείσδυση.

Στάση Νο3 – Η γυναίκα από πάνω

Σε αυτήν τη στάση, που ονομάζεται επίσης και στάση της καουμπόισσας ή στάση της Ανδρομάχης, η γυναίκα κάθεται επάνω στον σύντροφό της, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα.

Αυτή η στάση είναι ιδανική γιατί δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, της γωνίας και του βάθους. Αν και αποτελεί δημοφιλής στάση, καθώς προάγει τον κολπικό οργασμό, εντούτοις σε ορισμένες γυναίκες δεν αρέσει.

Και αυτό επειδή δεν νιώθουν άνετα στην ιδέα της απόλυτης έκθεσης του κορμιού τους ή του χαλαρού τους στήθους, ειδικά όταν σκύβουν μπροστά για να φιλήσουν τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια αυτής της σεξουαλικής στάσης.

Είναι επομένως καλύτερο να έχετε καλή αυτοεκτίμηση για να εφαρμόσετε αυτήν τη στάση, χωρίς φυσικά να ξεχνάτε επίσης ότι το βάθος της διείσδυσης μπορεί να προκαλέσει και πόνο στον κόλπο.

Στάση Νο4 – Η ανάποδη καουμπόισσα

Η στάση της ανάποδης καουμπόισσας, είναι ουσιαστικά μία παραλλαγή της στάσης Νο3 που είδαμε πιο πάνω, με τη μόνη διαφορά ότι σε αυτήν τη στάση η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, αλλά με γυρισμένη την πλάτη.

Ο άνδρας, μπορεί να χαϊδεύει την πλάτη και τους γλουτούς της συντρόφου του, αλλά οι γυναίκες έχουν στο οπτικό τους πεδίο ένα και μόνο πράγμα: τα πόδια του συντρόφου τους. Καταλαβαίνετε λοιπόν… ότι η θέα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα αρεστή από μερικές γυναίκες.

Επιπλέον, η γωνία διείσδυσης πολλές φορές μπορεί να είναι επώδυνη στις γυναίκες. Τέλος, σε αυτήν τη στάση θα πρέπει να έχετε πολύ ψηλά την αυτοεκτίμησή σας, λαμβάνοντας υπόψη την άμεση οπτική επαφή που θα έχει ο σύντροφός σας με τα οπίσθιά σας.

Στάση Νο5 – Στα όρθια

Το σεξ στα όρθια επιτρέπει πολύ ευαίσθητες γωνίες διείσδυσης, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση… αλλά και δυσφορία.

Πώς εφαρμόζεται; Σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του συντρόφου σας και τυλίξτε τα πόδια σας στη μέση του. Ο άνδρας μπορεί να σας κρατά από τους γλουτούς για επιπλέον στήριξη.

Η ίδια στάση μπορεί να εφαρμοστεί και έχοντας μόνο το ένα πόδι γύρω από τη μέση του άνδρα. Επειδή όμως η στάση αυτή μπορεί να σας κουράσει μετά από αρκετή ώρα, προτείνεται να εφαρμόζεται κοντά στο κρεβάτι ή στον καναπέ… για παν ενδεχόμενο!

Το να κάνετε σεξ στα όρθια ακουμπώντας τη σύντροφό σε έναν τοίχο, είναι μια καλή αρχή για να εξασκηθείτε! Η στάση αυτή όμως, αν και δημοφιλής, δεν είναι αρεστή από όλες τις γυναίκες.

Και αυτό επειδή υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας και συγκέντρωσης, που σε κάνει να δίνεις περισσότερη προσοχή στην ισορροπία, παρά στην ίδια τη σεξουαλική πράξη!

Επιπλέον, χρειάζεται αρκετή μυϊκή δύναμη και από τους δύο. Αν λοιπόν το σεξ είναι απόλαυση… σε αυτήν την περίπτωση πολλές γυναίκες δεν το βιώνουν!

Τέλος, η στάση αυτή δεν εμπεριέχει τόσο το ερωτικό στοιχεία, παρά μόνο τη σαρκική απόλαυση, όπως δηλώνουν πολλές γυναίκες, γεγονός που οδηγεί τις περισσότερο συναισθηματικές γυναίκες στο να την αποφεύγουν.

www.y-o.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ