Υγεία & Ομορφιά
Σεξ

5 Στάσεις για Sexy Καταστάσεις στο Γραφείο

Σεξ στο γραφείο; Και γιατί όχι;

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τα μέρη που αρέσουν περισσότερο στους άνδρες, είναι οι αίθουσες συσκέψεων (20%), ενώ στις γυναίκες αρέσουν οι ανελκυστήρες.

Μπορεί λοιπόν να έχετε βρει το κατάλληλο μέρος, αλλά ποια είναι η ιδανική στάση του σεξ στα εν λόγω μέρη;

5 Στάσεις για Sexy Καταστάσεις στο Γραφείο.

1. Πρόσωπο με πρόσωπο

Πρόκειται για μια στάση που συχνά φαντασιώνονται πολύ οι γυναίκες.

Το ζευγάρι βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο και ο άνδρας σηκώνει ψηλά τη γυναίκα στην αγκαλιά του, αφήνοντάς την να τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη λεκάνη του.

Η συγκεκριμένη στάση του σεξ απαιτεί αρκετή μυϊκή δύναμη από τον άνδρα, ο οποίος μπορεί, σε κάθε άλλη περίπτωση να στηρίξει την πλάτη της συντρόφου του στον τοίχο, για επιπρόσθετη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Το καλύτερο dress code για τη συγκεκριμένη στάση είναι η φούστα ή ένα φόρεμα.

Σε περίπτωση λοιπόν που κάποιος σας χτυπήσει την πόρτα του γραφείου, μπορείτε άνετα να προσποιηθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως. Γι’ αυτό, αποφύγετε τα παντελόνια, καθώς απαιτούν περισσότερο χρόνο στο ξε-ντύσιμο και στο ντύσιμο.

2. Τιμωρία στον τοίχο

Μία πιο διακριτική στάση, η οποία δεν απαιτεί γυμνασμένα μπράτσα, είναι αυτή όπου η γυναίκα γυρνάει πλάτη σε εσάς, ακουμπώντας το μπροστινό μέρος του σώματός της στον τοίχο και ανασηκώνοντας τους γλουτούς της, για μεγαλύτερη αίσθηση και απόλαυση, αφήνει τον άνδρα να την κρατήσει από τη λεκάνη και να κινηθεί ερωτικά. Όπως και στην προηγούμενη ερωτική στάση, εάν φοράτε μία φούστα ή ένα φόρεμα δεν υπάρχει λόγος να γδυθείτε εντελώς κυρίες μου!

3. Η καρέκλα του έρωτα

Και γιατί να μην κάνετε σεξ σε μία καρέκλα γραφείου; Είναι άνετες, μεγάλες και επιπλέον διαθέτουν άρτιους μηχανισμούς ρύθμισης ύψους και ανάρτησης!

Στη στάση αυτή, ο άνδρας κάθεται κανονικά στην καρέκλα του γραφείου και η γυναίκα κάθεται επάνω στα πόδια του, γυρνώντας την πλάτη της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η μοναδική θέα που έχει ο άνδρας, είναι η πλάτη της γυναίκας.

Μπορεί το ζευγάρι να μην είναι «τετ α τετ», η απόλαυση όμως είναι μεγάλη και για τους δύο!

Η ίδια στάση, αν και όχι ιδιαίτερα κομψή και άνετη, μπορεί να πραγματοποιηθεί και στην τουαλέτα του γραφείου, με κλειστό φυσικά το καπάκι της λεκάνης.

Εάν επιλέξετε το... γραφείο σας, καλό είναι να εφαρμόσετε τις ερωτικές σας περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή σε ώρες όπου το υπόλοιπο προσωπικό ή οι συνάδελφοι δεν θα σας ενοχλήσουν.

4. Επάνω στο γραφείο

Αν και αρκετά τολμηρό, το σεξ στο γραφείο μπορεί να εφαρμοστεί από κάποιον ο οποίος διαθέτει δικό του προσωπικό χώρο σε μία εταιρεία και φυσικά, δικό του γραφείο.

Εάν επιλέξετε το… γραφείο σας, καλό είναι να εφαρμόσετε τις ερωτικές σας περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή σε ώρες όπου το υπόλοιπο προσωπικό ή οι συνάδελφοι δεν θα σας ενοχλήσουν. Εδώ η φαντασία μπορεί κυριολεκτικά να οργιάσει, καθώς οι επιλογές των ερωτικών στάσεων είναι πολλές.

Μπορείτε απλά να γδυθείτε επάνω στο γραφείο εφαρμόζοντας την ιεραποστολική στάση ή να ξαπλώσει μπρούμυτα η γυναίκα επάνω σε αυτό. Ακόμη, μπορεί η γυναίκα να λυγίσει το σώμα της ακουμπώντας το στήθος της επάνω στην επιφάνεια του γραφείου σας και εσείς… να κινείστε από πίσω της κρατώντας την από τη λεκάνη για να δίνετε τον ρυθμό!

5. Προκαταρκτικά… κάτω από το γραφείο

Η αιδοιολειξία ή ο πεοθηλασμός κάτω από το γραφείο, εκτός από κλασικά ερωτικά προκαταρκτικά, είναι επίσης πολύ συναρπαστικά και απολαυστικά.

Μην διστάσετε λοιπόν να το προτείνετε στον ή στη σύντροφό σας!

Τα συγκεκριμένα προκαταρκτικά είναι ιδιαίτερα απολαυστικά και ανεβάζουν τη λίμπιντο και την αδρεναλίνη στα ύψη.

Μπορείτε παράλληλα να απαντάτε στις τηλεφωνικές σας κλήσεις και στα emails σας, μεγιστοποιώντας έτσι τον ενθουσιασμό.

Τα εν δυνάμει ερωτικά μέρη σε ένα γραφείο

Έχετε μπερδευτεί ή δεν ξέρετε που να πάτε για να κάνετε σεξ στο γραφείο;

Υπάρχουν οι τυχεροί που έχουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο, το οποίο τους προσφέρει μια σχετική προστασία της προσωπικής τους ζωής.

Υπάρχουν όμως και οι λιγότερο τυχεροί, τους οποίους τα γραφεία βρίσκονται σε ανοιχτό χώρο και θα πρέπει σε αυτήν την περίπτωση να γίνουν εφευρετικοί και να βρουν ένα καταφύγιο για τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Ο ανελκυστήρας, αν και αποτελεί φαντασίωση για πολλούς ανθρώπους, δεν συνιστάται από τους ειδικούς, καθώς εκεί η ερωτική πράξη θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός δευτερολέπτων.

Εκτός φυσικά και αν κινείστε μεταξύ 1ου και… 50ου ορόφου!

Ο ανελκυστήρας ενδείκνυται όμως για τα προκαταρκτικά, για ένα παθιασμένο φιλί, ένα χάδι ή ένα άγγιγμα στις ερωτογενείς ζώνες, λίγη σεξουαλική διαχυτικότητα, κ.λπ.

Μία άλλη επιλογή, είναι επάνω στο φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο συνήθως βρίσκεται σε έναν απομονωμένο χώρο ή στο υπόγειο!

Προσοχή όμως! Το ειδικό γυαλί του φωτοτυπικού δεν είναι κατασκευασμένο για να ασκείται πίεση επάνω του, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα το χαρακτηρίζαμε επικίνδυνο, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να σπάσει και να σας τραυματίσει.

Τέλος, εν δυνάμει μέρος μπορούν να χαρακτηριστούν και οι σκάλες μιας εταιρείας.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στις ημέρες μας χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα για να μετακινηθούν από τον έναν όροφο στον άλλο, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε δρώντας ανενόχλητοι στις σκάλες!

Θα πρέπει όμως να είστε σε ετοιμότητα, γιατί μπορεί κάποιος να επιλέξει τις σκάλες αντί για τον ανελκυστήρα ή πολύ απλά μπορεί εκείνη την ημέρα να γίνεται ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων!

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντικειμενικές Αλήθειες για τη Σεξουαλική Ζωή

Bάνα Νικολαίδου

Τα «Ναι» και τα «Όχι» που Πρέπει να Τηρείτε Μετά το Σεξ για Λόγους Υγείας

d.tsagkrinos

Πώς θα Καταλάβετε ότι το Σεξ που Κάνετε Είναι Καλό

Bάνα Νικολαίδου

5 Ελάχιστα Γνωστά Ερωτικά Χάδια που Αξίζει να τα Δοκιμάσετε

Γιατί Πρέπει να Ξεκινήσετε το Σεξ Μετά την Καραντίνα

Τα Είδη Αλωπεκίας και πού Οφείλεται το Καθένα

d.tsagkrinos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ