Υγεία & Ομορφιά
Image default
Gold Προβλήματα Ουροποιητικού

5 Απλά Μέτρα για να Προλάβετε την Ουρολοίμωξη

Οι ουρολοιμώξεις είναι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος από παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως τα βακτήρια, τους μύκητες και σπανιότερα τους ιούς.

Αποτελούν τον δεύτερο πιο συχνό τύπο λοιμώξεων στον άνθρωπο και είναι ιδιαίτερα συχνές στις γυναίκες όπου 1 στις 2 κινδυνεύουν να αναπτύξουν έστω ένα επεισόδιο ουρολοίμωξης στη ζωή τους.

Η ουρολοίμωξη είναι μία επώδυνη νόσος που συνοδεύεται από συμπτώματα, όπως συχνουρία, πόνο κατά την ούρηση, επιτακτική ανάγκη για ούρηση, ενώ σπανιότερα οι πάσχοντες μπορεί να εμφανίσουν και πυρετό.

Το κακό με την ουρολοίμωξη είναι πως έχει την τάση να υποτροπιάζει και ενδέχεται να μετατραπεί και σε χρόνια πάθηση εάν ο ασθενής δεν επιδείξει την απαραίτητη προσοχή.
Αποτελούν τον δεύτερο πιο συχνό τύπο λοιμώξεων στον άνθρωπο και είναι ιδιαίτερα συχνές στις γυναίκες όπου 1 στις 2 . . .

Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, παρακαλούμε συνδεθείτε/εγγραφείτε δωρεάν στα "Gold" μέλη και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα. Επίσης, θα λαμβάνετε το εβδομαδιαίο μας newsletter με ενημερωτικές πληροφορίες για την υγεία και την ομορφιά!

[su_box title="Παρακαλώ συνδεθείτε:" box_color="#f00679" title_color="#333333" radius="5"]

[/su_box]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για την Οξεία Χολοκυστίτιδα

yoadmin

Ενισχύστε τη Μνήμη σας με την Κατάλληλη Διατροφή

Δυσκοιλιότητα – Με Ποιες Παθήσεις Μπορεί να Συνδέεται

a.alefragkis

Τρόποι για να Απαλλαγούμε από το Κοιλιακό Λίπος

a.alefragkis

Μύθοι και Αλήθειες για το Πράσινο Τσάι

Τερηδόνα στα Παιδικά Δόντια τι να Προσέξετε

yoadmin

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ