Υγεία & Ομορφιά
Image default
Gold Προβλήματα Ουροποιητικού

5 Απλά Μέτρα για να Προλάβετε την Ουρολοίμωξη

Οι ουρολοιμώξεις είναι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος από παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως τα βακτήρια, τους μύκητες και σπανιότερα τους ιούς.

Αποτελούν τον δεύτερο πιο συχνό τύπο λοιμώξεων στον άνθρωπο και είναι ιδιαίτερα συχνές στις γυναίκες όπου 1 στις 2 κινδυνεύουν να αναπτύξουν έστω ένα επεισόδιο ουρολοίμωξης στη ζωή τους.

Η ουρολοίμωξη είναι μία επώδυνη νόσος που συνοδεύεται από συμπτώματα, όπως συχνουρία, πόνο κατά την ούρηση, επιτακτική ανάγκη για ούρηση, ενώ σπανιότερα οι πάσχοντες μπορεί να εμφανίσουν και πυρετό.

Το κακό με την ουρολοίμωξη είναι πως έχει την τάση να υποτροπιάζει και ενδέχεται να μετατραπεί και σε χρόνια πάθηση εάν ο ασθενής δεν επιδείξει την απαραίτητη προσοχή.
Αποτελούν τον δεύτερο πιο συχνό τύπο λοιμώξεων στον άνθρωπο και είναι ιδιαίτερα συχνές στις γυναίκες όπου 1 στις 2 . . .

Για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο, παρακαλούμε συνδεθείτε/εγγραφείτε δωρεάν στα "Gold" μέλη και θα έχετε πλήρη και συνεχή πρόσβαση σε όλα τα άρθρα. Επίσης, θα λαμβάνετε το εβδομαδιαίο μας newsletter με ενημερωτικές πληροφορίες για την υγεία και την ομορφιά!

Παρακαλώ συνδεθείτε:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν το Σώμα μας Κάνει Κατακράτηση Υγρών

yoadmin

Eπικίνδυνο για την Yγεία το Πολύ Αλάτι

yoadmin

Καθυστερημένη Εκσπερμάτιση – Τι Είναι και πώς Αντιμετωπίζεται

Bάνα Νικολαίδου

Πώς οι Τοξικοί Άνθρωποι Επηρεάζουν τη Ζωή μας

a.alefragkis

Παιδική Επιληψία – Πότε Εμφανίζεται και πώς Μπορείτε να την Αντιμετωπίσετε

a.alefragkis

Καλή Υγεία των Οστών – Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ