Υγεία & Ομορφιά
Σεξ

3 Στάσεις για Μέγιστη Απόλαυση σε Περιπτώσεις Μικρού Μεγέθους

Το να έχει ένας άνδρας μικρό πέος, αυτό δεν τον εμποδίζει στη σεξουαλική πράξη.

Μάλιστα, το μέγεθος δεν αποτελεί 100% παράγοντας στην εκπλήρωση του γυναικείου οργασμού.

Ας δούμε 3 στάσεις του σεξ, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τη μέγιστη ικανοποίηση και απόλαυση!

3 Στάσεις για Μέγιστη Απόλαυση σε Περιπτώσεις Μικρού Μεγέθους.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, πολλές φορές το μέγεθος του πέους προκαλεί μεγάλη ανησυχία και ανασφάλεια στον άνδρα, κυρίως όσον αφορά τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Το μέσο μήκος ενός πέους σε «κατάσταση ηρεμίας» είναι περίπου 9,16 cm ενώ το μέσο μήκος κατά τη στύση είναι περίπου 13,12 cm.

Ωστόσο, οι άνδρες με μετρήσεις μικρότερες από αυτούς τους αριθμούς δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Το μικρό πέος δεν αποτελεί εμπόδιο στην απόλαυση, καθώς υπάρχουν πολλές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε με τη σύντροφό σας για μέγιστη απόλαυση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Στάση Νο1 – «Στα τέσσερα»

Για να επιτευχθεί αυτή η στάση, η γυναίκα θα πρέπει να γονατίσει έχοντας κλειστά τα πόδια της και να ακουμπάει τα χέρια της μπροστά.

Η στάση αυτή επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση και, επιπλέον, δεδομένου ότι τα πόδια της γυναίκας είναι κλειστά, η απόλαυση της τριβής για εκείνην είναι μεγαλύτερη.

Επομένως, είναι μία ιδανική στάση σε περιπτώσεις μικρού μεγέθους!

Και αυτό επειδή ξυπνάει τα ζωώδη ένστικτα και επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο από τον άνδρα, ο οποίος μπορεί να ρυθμίζει την ένταση, τον ρυθμό, να χαδεύει παράλληλα την πλάτη της συντρόφου του, το στήθος της, τους γοφούς της, την κλειτορίδα της, κ.λπ.

Η στάση αυτή ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου η γυναίκα είναι έγκυος, επειδή κατά τη διάρκεια του σεξ δεν συμπιέζεται το στομάχι και η κοιλιά της γυναίκας.

Επιπλέον, η στάση αυτή προτείνεται από ζευγάρια που επιθυμούν την τεκνοποίηση!

Tips! Η συγκεκριμένη στάση θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μαλακές και λείες επιφάνειες, για να μην υπάρξει τραυματισμός, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις «μαραθωνοδρόμων» στο σεξ!

Στάση Νο2 – «Κούνια μπέλα»

Για να εφαρμοστεί αυτή η στάση, θα πρέπει ο άνδρας να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια τεντωμένα και να ανασηκώσει τον κορμό του στηριζόμενος στα χέρια του (στις παλάμες, όχι στους αγκώνες).

Η γυναίκα κάθεται επάνω του, με κατεύθυνση όμοια με αυτήν του άνδρα.

Έτσι, η μόνη θέα που θα έχει ο άνδρας, θα είναι η πλάτη της συντρόφου του.

Η στάση αυτή προσφέρει βαθιά διείσδυση και μέγιστη απόλαυση και για τους δύο!

Το πλεονέκτημα για τη γυναίκα είναι ότι στη συγκεκριμένη στάση έχει την ελευθερία κινήσεων, καθορίζει τον ρυθμό, την ένταση, τη διείσδυση…

Από την άλλη, ο άνδρας απολαμβάνει τη θέα και προαιρετικά δίνει τον ρυθμό με τη λεκάνη του.

Tips! Ο άνδρας μπορεί να χρησιμοποιήσει ως στήριγμα μερικά μαξιλάρια, προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα και να μπορεί να χαϊδεύει τη σύντροφό του, τους γλουτούς της, τη μέση της, το στήθος της, κ.λπ.

Στάση Νο3 – «Πλάι πλάι»

Για να εφαρμόσετε αυτή τη στάση η οποία ενδείκνυται για περιπτώσεις μικρού μεγέθους, θα πρέπει να ξαπλώσετε και οι δύο στο πλάι (η γυναίκα μπροστά).

Το στήθος του άνδρα πρέπει να ακουμπάει την πλάτη της συντρόφου του.

Η στάση αυτή θυμίζει θα λέγαμε ερωτικό ζευγάρι που κοιμάται αγκαλιασμένο…

Πώς επωφελούνται οι άνδρες με μικρό πέος από αυτή τη στάση;

Επειδή σε αυτή τη στάση οι γυναίκες μπορούν εύκολα να σφίξουν τα πόδια τους και τους γλουτούς τους, ασκείται εντονότερη πίεση κατά τη διείσδυση, επομένως εντονότερη αίσθηση, μεγιστοποιώντας έτσι την απόλαυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της στάσης είναι ότι το ζευγάρι δεν χρειάζεται να είναι ούτε ακροβάτες αλλά ούτε και γυμνασμένοι!

Τέλος, κατά τη διάρκεια του σεξ, ο άνδρας μπορεί να δίνει τον ρυθμό, ενώ όπως είδαμε και στις προηγούμενες στάσεις μπορεί να χαϊδεύει τη σύντροφό του, τους γλουτούς της, τη μέση της, το στήθος της, την κλειτορίδα της, κ.λπ.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Βελτιώσετε Άμεσα την Ερωτική σας Ζωή

Bάνα Νικολαίδου

Πώς Αντιλαμβάνονται τα Δύο Φύλα το Σεξ

Bάνα Νικολαίδου

Οι Απαράβατοι Κανόνες Υγιεινής που Πρέπει να Τηρούνται Πριν και Μετά το Σεξ

d.tsagkrinos

Αντισύλληψη – Οι πιο Συνηθισμένοι Μύθοι που δεν Πρέπει να Πιστεύετε

Καλό Σεξ – Πώς Μπορεί να Ολοκληρωθεί Καλύτερα

Bάνα Νικολαίδου

Αλάνθαστες Συμβουλές για μια Τέλεια Ερωτική Ζωή

Editor6 pharma

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ