Υγεία & Ομορφιά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά
Επικαιρότητα

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Αναψυκτικών (ΣΕΒΑ) αναλαμβάνει δέσμευση για μείωση κατά 10% της ζάχαρης σε ανθρακούχα και μη ανθρακούχα αναψυκτικά (με περιεχόμενο φρούτου 0-24,9%), παγωμένο τσάι και προϊόντα έτοιμου καφέ, αθλητικά και ενεργειακά ποτά των εταιρειών-μελών του μέχρι το 2020.

Μείωση 10% της Ζάχαρης στα Αναψυκτικά

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών σχετικά με την πρόσληψη ζάχαρης και στην πρόσκληση των κρατών-μελών και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μία συντονισμένη προσέγγιση στην ανασύνθεση των προϊόντων τροφίμων, στην οποία περιλαμβάνεται η μείωση της ζάχαρης.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Απώλεια Δοντιών και ο Κίνδυνος για Άνοια

53 Νεκροί από τη Γρίπη – 169 Άτομα Νοσηλεύθηκαν σε ΜΕΘ

a.alefragkis

Η Ζωή Είναι Γλυκιά

yoadmin

Αρκεί να Μολυνθεί το 43% του Πληθυσμού από τον Κορωνοϊό Προκειμένου να Επιτευχθεί Συλλογική Ανοσία

yoadmin

Η Λοίμωξη από τον Ιό SARS-CoV-2 Είναι Πολυσυστηματική Νόσος

yoadmin

Ο Κίνδυνος Μετάδοσης του Κορωνοϊού Μειώνεται στο 3% εάν Τηρείται Απόσταση Τουλάχιστον Ενός Μέτρου

yoadmin

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για την Εποχή του Κρυολογήματος και της Γρίπης εν Μέσω της COVID-19

ΙΣΑ – Κρατήστε Ανοικτά τα Ιατρεία για να Προστατέψετε τους Ασθενείς

yoadmin

Το 99% των Εμβολιασθέντων Έχουν Ισχυρή Ανοσοαπόκριση Έναντι της Covid-19 μετά από μία Δόση του Εμβολίου της Pfizer

Evi Makavelou

Η Αισιοδοξία των Ελλήνων στο Ναδίρ Λόγω Κορωνοϊού

Vasiliki Chrisomalidi

Τα Επίπεδα Χοληστερίνης Μειώνονται Σταδιακά στις Ανεπτυγμένες Δυτικές Χώρες, αλλά Αυξάνονται στις Φτωχότερες

yoadmin

Η «Βρετανική» Μετάλλαξη του Κορωνοϊού Αυξάνει κατά Περίπου 35% τον Κίνδυνο Θανάτου από Covid-19

Evi Makavelou