Υγεία & Ομορφιά
Η P&G και τα προϊόντα της στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ενισχύοντας τη μάχη κατά της πανδημίας.
Η P&G και τα προϊόντα της στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ενισχύοντας τη μάχη κατά της πανδημίας.
Χωρίς κατηγορία

Η P&G Στηρίζει το ΕΣΥ και τις Ευάλωτες Πληθυσμιακές Ομάδες

Η Procter & Gamble (P&G), η εταιρία πίσω από γνωστά προϊόντα όπως Ariel, Fairy, Always κ.ά., ανακοινώνει την ενίσχυση, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η P&G και τα προϊόντα της στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ενισχύοντας τη μάχη κατά της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προστασίας και φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτονται οι ανάγκες σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας, για περισσότερους από 35.000 συνανθρώπους μας που λόγω της πανδημίας έχουν επηρεαστεί ακόμα περισσότερο.

Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η εταιρία μέσα από τις παραπάνω δράσεις συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας.

Παραμένουμε κοντά σε όλους τους αρμόδιους φορείς και μαζί θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, με στόχο να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε έχουν επηρεάσει το σύνολο της κοινωνίας μας και κάθε πτυχή της ζωής μας.

Την ίδια στιγμή κάποιοι από τους συνανθρώπους μας χρειάζονται σήμερα ακόμη μεγαλύτερη στήριξη.

Όλοι εμείς στην P&G, νιώθουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους οργανισμούς και τις αρμόδιες αρχές και μαζί να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία, φροντίζοντας τόσο αυτούς που μας φροντίζουν αλλά και όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας», ανέφερε ο Antoine Brun, Αντιπρόεδρος της P&G Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Οι δράσεις της P&G στην Ελλάδα συμπληρώνουν το συνολικό έργο της P&G πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκοσμίως, στην ενίσχυση της μάχης κατά της πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, η P&G ανακοίνωσε δωρεές ύψους άνω των $15 εκατ. δολαρίων σε προϊόντα προσωπικής υγείας και υγιεινής, αντισηπτικών και χρηματική ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων και των εργαζομένων υγείας στην πρώτη γραμμή.

Στο πλαίσιο αυτό, η P&G Ευρώπης προχώρησε σε δωρεά ύψους $1 εκατ. δολαρίων στο δίκτυο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού για την παροχή έκτακτης βοήθειας, ιατρικών αναλώσιμων και κατάρτισης σχετικά με θέματα υγιεινής σε ευάλωτες ομάδες στην Ευρώπη.

Καθώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η κρίση, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους στήριξης της συλλογικής προσπάθειας για όσο χρειαστεί.

Έχουμε ενεργοποιήσει τους εσωτερικούς μας μηχανισμούς αλλά και το δίκτυο των συνεργατών μας με επίκεντρο τους εργαζόμενούς μας, τους καταναλωτές και τις κοινωνίες στις οποίες επιχειρούμε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της P&G στην ενίσχυση της μάχης κατά της πανδημίας μπορείτε να δείτε εδώ.

www.y-o.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε Πρέπει να σας Ανησυχεί ο Πόνος στο Στήθος

yoadmin

Καλοκαιρινή Αποτοξίνωση – Τα Ναι και τα Όχι

Καθημερινό Περπάτημα και Οφέλη στην Υγεία

Evi Makavelou

Καθημερινά Μανικιούρ για Όλες τις Ώρες και Περιστάσεις

Evi Makavelou

Ανδρική Γοητεία – Ποιες Συνήθειες Πρέπει να Υιοθετήσετε

Πώς να Φορέσετε Σωστά την Πλεκτή Ζακέτα σας

Evi Makavelou

Οι Προτάσεις του ΣΦΕΕ για Ένα Ισχυρό, Βιώσιμο και Αποδοτικό Εθνικό Σύστημα Υγείας

yoadmin

Τα Κατάλληλα Φρούτα Μετά από Προπόνηση

Evi Makavelou

Το Pentelica Pharmacy Γιορτάζει 2 Χρόνια Λειτουργίας

yoadmin

Ύποπτα Συμπτώματα για Άντρες Άνω των 40

Evi Makavelou

Φαρμακείο Άννα Κουβαρά – Πειραιάς

yoadmin

Ποια Συμπτώματα Οδηγούν στον Γυναικολόγο;

Evi Makavelou