Υγεία & Ομορφιά
Η Ενημέρωση του Ασθενή Οδηγεί στην Αποτελεσματική Θεραπεία Y
Η Ενημέρωση του Ασθενή Οδηγεί στην Αποτελεσματική Θεραπεία - 1
Επικαιρότητα

Η Ενημέρωση του Ασθενή Οδηγεί στην Αποτελεσματική Θεραπεία

Όλο και περισσότερες έρευνες καταρρίπτουν την άποψη ότι οι ασθενείς θα πρέπει να ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες των γιατρών τους, χωρίς να ενημερώνονται σε βάθος για την πάθηση τους και να ρωτούν του ειδικούς για όλες τις απορίες του.

Η Ενημέρωση του Ασθενή Οδηγεί στην Αποτελεσματική Θεραπεία Y

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο ‘Αμστερνταμ, με τη συμμετοχή γιατρών, νοσηλευτών, ασθενών αλλά και εκπροσώπων του Τύπου, δείχνουν ότι οι ασθενείς μιλούν για 12 έως 18 δευτερόλεπτα πριν τους διακόψει ο γιατρός τους!

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των ειδικών, έγινε σαφές πως σήμερα οι ασθενείς συμμετέχουν περισσότερο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με την υγεία τους, και έχουν άποψη σχετικά με τη διάγνωση και τη θεραπεία τους.

Η Ενημέρωση του Ασθενή Οδηγεί στην Αποτελεσματική Θεραπεία Y1

Περίπου το 50 – 70% των πληροφοριών που μεταφέρονται από τον γιατρό στον ασθενή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης, έχουν ξεχαστεί από τον ασθενή μόλις περάσει την έξοδο του ιατρείου, ενώ οι μισές μένουν στη μνήμη του αλλά όχι απαραίτητα με τον σωστό τρόπο.

Η καλή επικοινωνία γιατρού-ασθενούς έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στη ρύθμιση των συναισθημάτων των ασθενών, να διευκολύνει την κατανόηση των ιατρικών πληροφοριών και να συμβάλει στην καλύτερη αναγνώριση των αναγκών, των αντιλήψεων και των προσδοκιών των ασθενών.

www.y-o.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός – Οι Νέοι Άνθρωποι δεν Είναι Άτρωτοι Δηλώνει ο Υπ. Υγείας

admin

Κορωνοϊός – Βρέθηκε Δεύτερη Πύλη Εισόδου του Ιού στα Ανθρώπινα Κύτταρα

admin

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Απαντήσεις σε Κρίσιμα Ερωτήματα για την Υγεία

Αυτή Είναι η Διατροφή που Συμβάλλει στη Μακροζωία Σύμφωνα με τους Επιστήμονες

admin

Μεγαλύτερος ο Κίνδυνος Άνοιας για τους Πολύ Αδύνατους Άνδρες

Οι Ειδικοί Απαντούν στις Ερωτήσεις για τον Κορωνοϊό

Πότε θα Είναι Υποχρεωτικός ο Εμβολιασμός

admin

Προειδοποίηση από τον ΕΟΦ για το Προϊόν “Aphrodite Slimming”

Κορωνοϊός – Το Ιικό Φορτίο του Ιού και ο Κίνδυνος Διασωλήνωσης και Θανάτου

Ο Κορωνοϊός δεν Φαίνεται να Μεταδίδεται από την Κατάποση Τροφίμων

admin

Υψηλότερος ο Κίνδυνος Κατά 40% για Σακχαρώδη Διαβήτη 1 Έτος Μετά από COVID-19

Ευλογιά των Πιθήκων – Πρέπει να μας Ανησυχεί ο Πολλαπλασιασμός των Κρουσμάτων;

Εγγραφείτε στο Newsletter